Свинска супа с аспержи и зелен фасул

Свинска супа с аспержи и зелен фасул

0

нарязаните лук, зелен фасул и аспержи. Готовата супа се сгъстява с препърженото в кравето масло брашно. Подправя се с лимонов сок и счукания чесън и се поръсва с нарязан на ситно копър....

1

Свинска Супа

Открий всички 74 избрани предложения за свинска супа в Езине.бг.
Гъста зеленчукова супа със свинско месо

Гъста зеленчукова супа със свинско месо

Нарязваме месото на парчета, почистваме и измиваме зеленчуците. Нарязваме лука на ситно, морковите, целината и алабаша - на ивици, а...

Лучена супа със свинско и хлебчета

Лучена супа със свинско и хлебчета

варим още 20 минути, посоляваме. Приготвяме хлебчетата, като запържваме нарязани филии сух хляб в тиган, като към края ги поръсваме с настърган кашкавал. Сервираме или отделно или в супата....

Доматена супа с кисело зеле и свинско

Доматена супа с кисело зеле и свинско

. Най-накрая прибавете и накълцаните домати. След като картофите омекнат добавете към тях и зеленчуковата запръжка. Подправете супата на вкус...

Бистра супа топчета със свинска кайма, ориз и фиде

Бистра супа топчета със свинска кайма, ориз и фиде

. Нарязваме си лука и го задушаваме в олиото. Към супата прибавяме и задушения лук. Оставяме така да ври за около 30 минути, след което си прибавяме...

Свинска пача

Свинска пача

2

Сложете всички продукти - краката, езиците, ушите, сърцата, да се сварят до готовност. Обезкостете свинските крачета, след това обелете езиците...

Свинска пастърма

Свинска пастърма

7

Почистете свинското от кожата и тлъстината и го нарежете на тънки еднакви парчета с дебелина 2 см. Подредете ги в дървено или пластмасово корито...

Свинска лученица

Свинска лученица

Нарежете месото и лука, сложете ги в загретия намазнен сач. Гответе и разбърквайте от време на време, ако е необходимо долейте още малко олио...

Свинско фрикасе

Свинско фрикасе

Нарежете подготвеното свинско бонфиле на парченца, подправете го със сол и черен пипер на вкус, оваляйте го в брашното, изпържете го в...

Свински суджук

Свински суджук

Сланината и свинското месо накълцваме на дребни парчета. В съд смесваме всички подправки за суджук и разбъркваме добре. Към нарязаните парчета...

Свински врат

Свински врат

5

градуса, ако искате да остане леко зачервено отвътре. Ако не, го доопечете докрай. Опеченият свински врат оставете да престои за около 15 минути в изключена фурна....

Свинско руло

Свинско руло

1

Свинското се поставя върху плот и с остър нож се реже на дължина, като се стремите да е с дебелина около 1, 5 см, като целта е да получите 1...

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: