Прясно зеле в гювечПрясно зеле в гювеч
08 Април
Росица Стоянова
Гювеч със скаридиГювеч със скариди
23 Окт.
Румяна Сакалийска

Славянски Гювеч

Открий всички 74 кулинарни идеи относно славянски гювеч в Езине.бг.
Гювеч с телешко
Гювеч с телешко
задушения лук и полусварения ориз и поръсваме със сол и черен пипер. В пръстен гювеч редим на пластове първо тиква, после месото с лука и ориза...
Агнешки пролетен гювеч
Агнешки пролетен гювеч
. Прибавете сол, червен и черен пипер и 1 ч.ч. вода и задушете на бавен огън около 90 мин., като 20 мин. преди да свалите от огъня, добавите нарязаните ...
Свински пържоли в гювеч
Свински пържоли в гювеч
останалите зеленчуци и захлупваме гювеча. Поставяме го в предварително загрята фурна на 180 градуса и печем около 2 часа нашите пържоли в ...
Есенен вегетариански гювеч
Есенен вегетариански гювеч
. Поръсете с черен пипер и сол, разбъркайте, разсипете гювеча по чинните и го поднесете....
Гювеч от картофи
Гювеч от картофи
предварително намаслен и леко затоплен пръстен гювеч или в намаслена тавичка. Наливаме 1 ч.ч. топла вода и печем в умерена фурна. Ястието ...
Пуешко месо в гювеч
Пуешко месо в гювеч
дъното на гювеча, прибавя се грахът, след което се добавя сол на вкус и олио. Всичко се обърква, а от горе се нарежда овкусеното пуешко месо и се...
Кисело зеле в гювеч
Кисело зеле в гювеч
тънки ивици, изстискваме го. В глинен гювеч или дълбока тава разстиламе част от зелето и поръсваме с червен пипер. Върху него нареждаме...
Сарми, печени в гювеч
Сарми, печени в гювеч
завиваме сармите с приготвената смес и оформяме като малки стегнати пакетчета. Вземаме си гювеча, като на дъното слагаме няколко листа...
Заек в гювеч
Заек в гювеч
Измийте и порционирайте заека. Сложете го направо в голям гювеч и го залейте с 1 ч.ч. вода и поръсете с част от подправките. Оставете да престои...
Патица в гювеч
Патица в гювеч
Зеленчуците се измиват и нарязват на едро. Поставят се в намаслен гювеч. Поръсват се с подправки и върху тях се слага почистената и измита...
Риба гювеч с домати
Риба гювеч с домати
Посолявате рибите и оставяте да престоят 30 минути. Обелвате доматите и ги режете на дребно. Поставяте ги в глинен съд. Овкусявате с черен...

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: