Винегрет от червено зелеВинегрет от червено зеле
22 Ноем.
Емилия Янкулова
Червена салатаЧервена салата
17 Септ.
Ефросия

Турска Салата с Червено Зеле

Разгледай всички 61 авторски предложения относно турска салата с червено зеле в Езине.бг.
Задушено червено зеле по шведски
Задушено червено зеле по шведски
. Лукът се нарязва на ситно и се задушава в загрятата мазнина. Добавя се отцеденото зеле, настърганите ябълки и малко вино. Задушава се...
Пържена сьомга с червено зеле
Пържена сьомга с червено зеле
среден огън. Добавя се нарязаното на ситно зеле, джинджифилът, солта и половината вино и всичко се разбърква. Задушава се на бавен огън 20...
Червено цвекло на салата
Червено цвекло на салата
Цвеклото се измива добре и се изпича във фурна. Обелва се и се нарязва на тънки филийки, които се подреждат в буркан. Докато се редят се...
Салата с червено цвекло
Салата с червено цвекло
Нарязваме зелето и лука на дребно, останалите зеленчуци настъргваме, след което разбъркваме всичко със сол и босилек и намачкваме. Подправяме ...
Салата от червено цвекло
Салата от червено цвекло
Сваряваме цвеклото. Като изстине, обелваме го и настъргваме на едро ренде. След което го оставяме за около 5 мин. да се отцеди. Към...
Турска салата с булгур Късър
Турска салата с булгур Късър
объркайте Турската салата с булгур и сложете в хладилника за 1 час преди да поднесете....
Кисело зеле с червен пипер
Кисело зеле с червен пипер
. Като омекне, се наръсва с червен пипер и се прибавя към зелето. Ястието се вари, захлупено с капак, още 1 ч. Поднася се като ...
Салата с червена киноа
Салата с червена киноа
киноата и я добавяме към останалите продукти. Овкусяваме ги със сол и лимонов сок или сок от лайм. Добавяме ореховите ядки и зехтина. Разбъркваме и ...
Картофена салата с червено цвекло
Картофена салата с червено цвекло
накълцания зелен лук. Овкусете всичко със сол, черен пипер, магданоза, оцет и най-накрая със зехтин и оцет. Объркайте леко и я ...
Салата от варено червено цвекло
Салата от варено червено цвекло
оцет. Бульонът от червеното цвекло също е вкусен, но цвеклото трябва да се вари обелено. Бульонът се поднася горещ, поръсен с черен ...
Задушено червено зеле с ябълки и моркови
Задушено червено зеле с ябълки и моркови
Лукът, нарязан на ситно, а корените за супа и ябълките на кубчета, се задушават последователно в растителното масло. Накрая се добавя зелето...

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: