Ezine.bg»Избрани Колекции»Еклерова Торта с Готови Еклери
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Еклерова Торта с Готови Еклери

Еклерова Торта с Готови Еклери

Открий всички 12 избрани предложения относно еклерова торта с готови еклери в Ezine.bg.
Лесна еклерова тортаЛесна еклерова торта
12
По него наредете готови еклерчета, залейте с крема, като заделите малко за намазване на цялата торта....
Еклерова торта с крем БрюлеЕклерова торта с крем Брюле
1
Отгоре се нареждат еклерите и се заливат с останалия крем Брюле, като е добре еклерите да се облеят с крема....
Еклери с шоколадЕклери с шоколад
2
Еклерите се пекат в добре загрята фурна на около 200 градуса. Първите 10-15 минути не се отваря....
Солени еклери с хайверСолени еклери с хайвер
Напълнете изстиналите еклери с хайвер. Подреждат се в плато и се украсяват с листа магданоз....
Еклери с шоколадов кремЕклери с шоколадов крем
За украса на еклерите разтопете черния шоколад с малко мляко и ги напръскайте. Еклерите с шоколадов крем са готови....
Еклери с шоколадова глазураЕклери с шоколадова глазура
Разрежете еклерите през средата и напълнете с готовия крем. Подредете в чиния. Разтопете шоколада с кравето масло на котлона....
Пържени еклери с ромПържени еклери с ром
Готовите еклери поднесете с пудра захар и сироп....
Еклери с лимонов кремЕклери с лимонов крем
Върху еклерите направете няколко ивички от шоколадовия ганаш или просто разтопен шоколад. Неустоими еклери с лимонов крем!...
Еклери с баварски кремЕклери с баварски крем
Щом еклерите са готови и леко изстинали, ги пълним с баварския крем....
Еклери с крем маскарпонеЕклери с крем маскарпоне
Насладете се на вашите еклери с крем маскарпоне....
Еклери с крем БрюлеЕклери с крем Брюле
След това изрежете еклерите и напълнете крем Брюле в пош. Поръсете пудра захар и се насладете на вкусните еклери....
Големи еклери с кремГолеми еклери с крем
С помощта на шприц пълним еклерите. На водна баня разтапяме шоколада и го разливаме върху еклерите с крем. Поръсваме с орехите....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 9
51
45
32
21
10
Дай твоята оценка: