Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Готви Гулаш
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Готви Гулаш

Как се Готви Гулаш

Разгледай всички 12 избрани предложения относно как се готви гулаш в Ezine.bg.
Гъбен гулаш с къриГъбен гулаш с къри
Накълцваме на дребно лука и чесъна. Чушките и пресния лук нарязваме на колелца. Бланшираме фасула за 3 минути във вряла вода. Задушаваме гъбите...
Свински гулаш с картофиСвински гулаш с картофи
Почистените и нарязани картофи добавете 30-40 минути преди гулашът да е готов....
Гулаш по АвстрийскиГулаш по Австрийски
Получава се също толкова вкусен гулаш. Първа стъпка е да се разтопи свинската мас и в нея да се запържи за кратко червения пипер....
Гулаш с гъби и морковиГулаш с гъби и моркови
Гулаш с гъби и моркови в комбинация със свинско - чудна гозбица за обяд или вечеря....
Словенски гулаш с варени картофиСловенски гулаш с варени картофи
Нарязваме месото на кубчета и го запържваме в маслото. Изваждаме го и в същата мазнина изпържваме нарязаните лук и чесън. Нарязваме зелето и го...
Телешки гулаш по унгарскиТелешки гулаш по унгарски
Ако сте налели повече бульон, може да сгъстите гулаша с 1 с.л брашно. Телешкият гулаш по унгарски е готов....
Гулаш от свински бутГулаш от свински бут
Сервира се картофено пюре. Гулашът от свински бут е много вкусен....
Свински гулаш на фурнаСвински гулаш на фурна
Зависи от това колко гъст искате да бъде сосът на вашия класически гулаш. Поднасяме с поръсен пресен копър свински гулаш на фурна....
Постен гулаш на фурнаПостен гулаш на фурна
Поръсете със свежа мащерка и сервирайте гулаша топъл. Постният гулаш на фурна е много вкусен....
Свински гулаш на тиганСвински гулаш на тиган
За да се посгъсти сосът, се прибавя една супена лъжица брашно, размито в малко вода. Гулашът се готви още малко и се дръпва от котлона....
Свински гулаш по сегединскиСвински гулаш по сегедински
Вари се на тих огън. Няколко минути, преди да се снеме от огъня се залива с разбита сметана....
Гулаш от мляно месоГулаш от мляно месо
Нарязваме лука на дребно и го задушаваме с маслото, прибавяме каймата и бъркаме, докато стане на трохи, прибавяме червения пипер и доливаме водата...

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: