Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Карамелена Глазура
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Карамелена Глазура

Как се Прави Карамелена Глазура

Прегледай всички 12 подбрани съвети относно как се прави карамелена глазура в Ezine.bg.
Карамелена глазураКарамелена глазура
1
Разбъркайте добре карамелената глазура....
Лесен бананов сладкиш с карамелена глазураЛесен бананов сладкиш с карамелена глазура
Лесният бананов сладкиш с карамелена глазура е готов....
Глазура с цитруси за месоГлазура с цитруси за месо
С така приготвената глазура се маже месото и се оставя да престои, покрито с фолио за 1-2 часа....
Бяла глазура с портокалов сокБяла глазура с портокалов сок
Щом глазурата се сгъсти, я разстелете бързо върху торта или сладкиш и я загладете равномерно....
Глазура за печено пилеГлазура за печено пиле
От време на време мажете пилето с останалата ви глазура....
Малки еклерчета с глазура и кроканМалки еклерчета с глазура и крокан
Малките еклерчета с глазура и крокан сервирайте на скъпи гости!...
Кекс с какаова глазура и ягодиКекс с какаова глазура и ягоди
Когато по нея не се залепва тесто, е готов. Оставяме го да се охлади и през това време приготвяме какаовата глазура....
Шоколадови курабии с глазура и кокосШоколадови курабии с глазура и кокос
Шоколадови курабии с глазура и кокос са готови....
Мъфини с глазура от шоколадМъфини с глазура от шоколад
Щом мъфините се охладят, извадете ги от формите и ги залейте с глазура от разтопения шоколад....
Бисквити с глазура от маракуяБисквити с глазура от маракуя
Прави се правоъгълник, поръсва се със захар и външните краища по дължина се завиват навътре, така че да се съединят в центъра на правоъгълника....
Глазура за месо с медГлазура за месо с мед
Много подходяща глазура за свинско и особено за ребърца. По желание може да добавите и малко соев сос към глазурата....
Пържоли с глазура от горчицаПържоли с глазура от горчица
След това поръсете с малко галета и пъхнете йенското стъкло да се пече за около 90 минути на 160 градуса....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: