Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Тутманик
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Тутманик

Как се Прави Тутманик

Прегледай всички 12 подбрани съвети за как се прави тутманик в Ezine.bg.
Тутманик с каймаТутманик с кайма
Разделете втасалото тесто за тутманик на две, сложете едната част в намазнена тава и отгоре разстелете плънката....
Тутманик с маяТутманик с мая
9
Изпечения тутманик с мая запарете с кърпа, докато леко се охлади....
Тутманик на охлювчетаТутманик на охлювчета
Оформете вкусния тутманик в тавата, оставете за половин час да втаса, намажете с жълтък....
Тутманик за празникТутманик за празник
Покрийте вкусния тутманик с кърпа и го оставете да втаса за около 2 часа....
Тутманик на бурмиТутманик на бурми
Намажете тутманика с жълтък и по желание поръсете със сусам....
Тутманик в кексова формаТутманик в кексова форма
Намажете получения тутманик с масло и разбит с малко олио жълтък. Ако желаете, поръсете със семена....
Мързелив тутманик в хлебопекарнаМързелив тутманик в хлебопекарна
Получава се страхотен тутманик, опитайте. Мързеливият тутманик в хлебопекарна е готов....
Вит тутманик с плънкаВит тутманик с плънка
Другите кори правим по същият начин, като навиваме около първата кора. Като оформим нашия тутманик, оставяме да втаса....
Тутманик с кисело млякоТутманик с кисело мляко
20
Полученото средно твърдо тесто се разстила в намазана с масло тавичка, намазва се с разбитото яйце и се пече в умерена фурна на 180 градуса....
Пухкав тутманик с бакпулверПухкав тутманик с бакпулвер
Тутманикът се пече в предварително загрята на 180 градуса фурна, докато се зачерви леко отгоре....
Красив тутманик за гостиКрасив тутманик за гости
След изпичане покрийте тутманикът с памучна кърпа за няколко минутки. Поднесете красивия тутманик за гости топъл. Добър апетит!...
Мързелив тутманик за закускаМързелив тутманик за закуска
Загрейте фурната на 180 градуса и печете тутманика до готовност - около 35 минути. Мързеливият тутманик за закуска е много вкусен!...

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: