Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кафяв Език

Кафяв Език

Прегледай всички 12 подбрани съвети относно кафяв език в Ezine.bg.
Шпикован езикШпикован език
Сварете в подсолена вода приготвения телешки език, потопете го в студена вода и го обелете. Направете в готовия език отвори с нож и пъхнете в тях...
Пържен езикПържен език
Добре изчистения и измит език сварете с нарязаните едро морков, целина, корени магданоз, дафиновите листа. Ако обичате, може да добавите и малко бахар...
Паниран езикПаниран език
Езикът се измива и се вари със сол, морков, керевиз, дафинов лист, черен пипер и бахар. След като уври още топъл се бели. Нарязва се на порции...
Сутляш с кафяв оризСутляш с кафяв ориз
Сутляшът с кафяв ориз е много вкусен!...
Ризото с кафяв оризРизото с кафяв ориз
6
Накиснете кафявия ориз за 30 минути в студена вода. Загрейте зехтина в тенджера с широко дъно и запържете нарязания лук и гъби....
Кафяв сос за месаКафяв сос за меса
Поднесете кафявия сос към варено или печено птиче месо или свинско печено....
Кафяв кекс с ромКафяв кекс с ром
3
Приготвяме гладка смес от 200 г захар, яйцата и какаото. Добавяме разтопеното масло, настърганите ябълки, бакпулвера и брашното. Полученото тесто...
Здравословни ползи от кафяв оризЗдравословни ползи от кафяв ориз
Здравословните ползи на кафявия ориз се дължат и на съдържащите се естествени масла, които действат много благоприятно за тялото....
Дешифрираха бебешкия езикДешифрираха бебешкия език
Лесно ли е да разбере майката защо бебето плаче, какво изразяват крясъците му? Невъзможността да се ориентират околните за желанията и нуждите на...
Печен свински езикПечен свински език
Рецептата е много лесна и вкусна, но се нуждае от предварителна обработка. В тенджера сложете леко подсолена вода да заври. Щом водата образува...
Телешки език яхнияТелешки език яхния
Сложете предварително измития език да се свари с подправките и лука. Още докато е топъл, го обелете и го нарежете на филийки. Загрейте маслото...
Език с гъбиЕзик с гъби
Телешките езици се сваряват в подсолена вода и още докато са горещи, се обелват и нарязват на парченца. Гъбите се нарязват на филии и се задушават...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 9
52
44
33
20
10
Дай твоята оценка: