Ezine.bg»Избрани Колекции»Манатарки Готвене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Манатарки Готвене

Манатарки Готвене

Разгледай всички 12 авторски предложения относно манатарки готвене в Ezine.bg.
Домати за готвене в буркани за зиматаДомати за готвене в буркани за зимата
Оставете доматите за готвене в буркани за зимата така, докато изстинат....
Домати за готвенеДомати за готвене
Доматите се измиват. Бланшират се в тенджера с вряща подсолена вода за няколко секунди, след което се пускат в съд със студена вода. Охладените...
Готвени зеленчуциГотвени зеленчуци
Измиваме патладжаните (2 бр.), белим от кората и нарязваме на парчета. Посоляваме и заливаме с вода. Оставяме така няколко минути, да се отдели горчивият...
Сушени манатаркиСушени манатарки
Манатарките се почистват от листа и малки боклучета. Не е необходимо да се мият. Нарязват се на тънки филийки и се нанизват на здрав конец....
Кисело зеле със свинско месо за готвенеКисело зеле със свинско месо за готвене
Киселото зеле нарязваме ситно. Свинското месо (500-600 г или количество по вкус) измиваме и нарязваме на хапки. Наливаме олиото (1 к.ч.) в тиган...
Супа от манатаркиСупа от манатарки
Супа от манатарки - любимо ястие с гъби!...
Яхния от манатаркиЯхния от манатарки
Прибавят се нарязаните манатарки и се задушават до омекване. Наръсват се с брашното и червения пипер....
Манатарки с маслоМанатарки с масло
Към всяка порция с манатарки се прибавя по 1 резен от лимон. Опитайте тези Манатарки с масло - ще си оближете пръстите!...
Булгур с манатаркиБулгур с манатарки
Манатарките предварително се накисват в хладка вода, докато омекнат....
Манатарки в маслоМанатарки в масло
Гъбите се измиват добре и се почистват. Нарязват се на филийки и се задушават в сгорещено масло. Поръсват се с листенца магданоз, сол и черен...
Пържоли с манатаркиПържоли с манатарки
1
Накиснете манатарките във вода, за да възстановят обема си. Отцедете и нарежете на големи парчета....
Манатарки в сметанаМанатарки в сметана
Пържат се гъбите и чесънът в зехтина в голям тиган на силен огън около 5-7 мин., или докато гъбите са готови, а тяхната течност се изпари. Чесънът...

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: