Ezine.bg»Избрани Колекции»Свински Дроб по Ловджийски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински Дроб по Ловджийски

Свински Дроб по Ловджийски

Разгледай всички 12 авторски предложения относно свински дроб по ловджийски в Ezine.bg.
Печен свински дроб по ергенскиПечен свински дроб по ергенски
Отгоре наредете нарязания на дебели около 2 см резени свински дроб, залейте с олиото, водата и виното....
Подлучен свински дроб по селскиПодлучен свински дроб по селски
Печете свинския дроб за около 30 минути на 180 °C. Поднесете го с чаша червено вино. Подлученият свински дроб по селски е много вкусен....
Свински черен дроб по селскиСвински черен дроб по селски
4
Гъбите и лука се нарязват, морковите се настъргват на едро и се прибавят към полуготовия черен дроб да се задушат....
Пържоли по ловджийскиПържоли по ловджийски
Разпределяме готовите пържоли по ловджийски в отделни чинии и ги поднасяме с гарнитура от пържени картофи, вкусни задушени зеленчуци или салата според...
Сандвич по ловджийскиСандвич по ловджийски
Хартията се отстранява и сандвичите по ловджийски се гарнират с магданоз....
Кебапчета по ловджийскиКебапчета по ловджийски
Невероятни кебапчета на скара по ловджийски!...
Сърна по ловджийскиСърна по ловджийски
4
Сърна по ловджийски - вкусно ястие с дивечово месо!...
Пилешко по ловджийскиПилешко по ловджийски
Сервирайте пилешкото по ловджийски с люта чушка по желание....
Телешко по ловджийскиТелешко по ловджийски
Нарязваме месото на дребно, наситняваме лука, гъбите, морковите и целината. Запържваме месото в сгорещеното олио и добавяме зеленчуците, без гъбите...
Заек по ловджийскиЗаек по ловджийски
Заекът по ловджийски е много вкусен....
Пиле по ловджийскиПиле по ловджийски
Няколко минути преди да свалите пилето по ловджийски от котлона, добавете нарязаните ситно кренвирши или друг колба....
Заешко по ловджийскиЗаешко по ловджийски
1
Приготвя се марината от 1л. вода и 1 л. оцет. , прибавя се 1 глава лук, нарязан на четири равни части, 1 морков, малко целина, един корен пащърнак...

Рейтинг

4
Общо гласували: 9
53
44
31
21
10
Дай твоята оценка: