Ezine.bg»Избрани Колекции»Свински Дроб по Ловджийски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печен свински дроб по ергенски
Отгоре наредете нарязания на дебели около 2 см резени свински дроб, залейте с олиото, водата и виното....
Подлучен свински дроб по селски
Печете свинския дроб за около 30 минути на 180 °C.
Поднесете го с чаша червено вино.
Подлученият свински дроб по селски е много вкусен....
Свински черен дроб по селскиГъбите и лука се нарязват, морковите се настъргват на едро и се прибавят към полуготовия черен дроб да се задушат....
4
Пържоли по ловджийски
Разпределяме готовите пържоли по ловджийски в отделни чинии и ги поднасяме с гарнитура от пържени картофи, вкусни задушени зеленчуци или салата според...
Телешко по ловджийски
Нарязваме месото на дребно, наситняваме лука, гъбите, морковите и целината.
Запържваме месото в сгорещеното олио и добавяме зеленчуците, без гъбите...
Пиле по ловджийски
Няколко минути преди да свалите пилето по ловджийски от котлона, добавете нарязаните ситно кренвирши или друг колба....
Заешко по ловджийскиПриготвя се марината от 1л. вода и 1 л. оцет. , прибавя се 1 глава лук, нарязан на четири равни части, 1 морков, малко целина, един корен пащърнак...
1
Рейтинг
4
Общо гласували: 9
53
44
31
21
10
Дай твоята оценка: