Ezine.bg»Избрани Колекции»Сладкиш с Компот
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сладкиш с Компот

Сладкиш с Компот

Разгледай всички 12 авторски предложения относно сладкиш с компот в Ezine.bg.
Сиропиран сладкиш с компот от прасковиСиропиран сладкиш с компот от праскови
Заливаме топлия, но не горещ сладкиш със сока от компота и оставяме добре да попие. Обръщаме го и сервираме....
Компот в микровълноваКомпот в микровълнова
Компотът се поднася топъл или студен....
Компот от дренкиКомпот от дренки
1
Дренките се измиват много добре. Нареждат се в буркани. Водата и захарта се смесват и кипват. С течността се напълват бурканите до ръба. Слагат...
Компот от ябълкиКомпот от ябълки
След като компотът изстине, ябълките се разпределят в бурканите и се доливат със сиропа, прецеден по възможност....
Компот от пъпешКомпот от пъпеш
2
В компота не се налива вода, защото бурканите ще експлодират. Самият пъпеш си пуска сок....
Компот от гроздеКомпот от грозде
2
Залейте с горещия сироп, затворете с капачки бързо и стерилизирайте за 10-15 минути бурканите с компот....
Компот от дюлиКомпот от дюли
4
Извадете готовите компоти и ги обърнете с капачките надолу....
Компот от боровинкиКомпот от боровинки
Готовите компоти от боровинки извадете, обърнете по желание с капачките на долу. След като изстинат ги приберете на тъмно и хладно място....
Компот от ягодиКомпот от ягоди
Добре измийте ягодите, като ги накиснете във вода и махнете дръжчиците. Напълнете бурканите с ягоди малко над половината, сипете по 4 с.л. захар...
Компот от вишниКомпот от вишни
2
Измийте добре вишните и ги разпределете в приготвените буркани. Плодът трябва да е около 3/4 от буркана. Сипете по 6 с.л. захар в буркан, по желание...
Компот от малиниКомпот от малини
1
Измийте малините и ги наредете плътно в буркани. Залейте ги с горещ сироп от вода и захарта и ги затворете с капачки. Стерилизират се 15 минути...
Компот от крушиКомпот от круши
Може да поднесете отворения компот от круши с капки ром за по-добър вкус....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 8
52
44
30
22
10
Дай твоята оценка: