Ezine.bg»Избрани Колекции»Уголемен Език
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Уголемен Език

Уголемен Език

Открий всички 12 кулинарни идеи за уголемен език в Ezine.bg.
Уголемен черен дробУголемен черен дроб
При настъпване на състоянието уголемен черен дроб обикновено се появяват симптоми като обърканост, халюцинации, силна умора, припадъци, повишена...
Уголемена маткаУголемена матка
Причини за уголемена матка Миомата е най-честият фактор, който може да уголеми матката....
Шпикован езикШпикован език
Сварете в подсолена вода приготвения телешки език, потопете го в студена вода и го обелете. Направете в готовия език отвори с нож и пъхнете в тях...
Пържен езикПържен език
Добре изчистения и измит език сварете с нарязаните едро морков, целина, корени магданоз, дафиновите листа. Ако обичате, може да добавите и малко бахар...
Паниран езикПаниран език
Езикът се измива и се вари със сол, морков, керевиз, дафинов лист, черен пипер и бахар. След като уври още топъл се бели. Нарязва се на порции...
Дешифрираха бебешкия езикДешифрираха бебешкия език
Лесно ли е да разбере майката защо бебето плаче, какво изразяват крясъците му? Невъзможността да се ориентират околните за желанията и нуждите на...
Печен свински езикПечен свински език
Рецептата е много лесна и вкусна, но се нуждае от предварителна обработка. В тенджера сложете леко подсолена вода да заври. Щом водата образува...
Телешки език яхнияТелешки език яхния
Сложете предварително измития език да се свари с подправките и лука. Още докато е топъл, го обелете и го нарежете на филийки. Загрейте маслото...
Език с гъбиЕзик с гъби
Телешките езици се сваряват в подсолена вода и още докато са горещи, се обелват и нарязват на парченца. Гъбите се нарязват на филии и се задушават...
Език в маслоЕзик в масло
7
Измитият език заедно с 2 л вода се вари в отворена тенджера под налягане. Оставете да заври и отпенвайте. Щом бульонът се изчисти, добавете 2 с.л....
Пълнен телешки езикПълнен телешки език
Езикът се измива и се вари със сол, морков, керевиз, дафинов лист, черен пипер и оцет. Като омекне се обелва, разрязва се по дължина и се прави...
Мусака с езикМусака с език
Езиците се сваряват много добре в подсолена вода. Вадят се и се обелват, след което се режат на малки парчета. Картофите се режат на кубчета и...

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: