Ezine.bg»Избрани Колекции»Уголемен Език
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Уголемен черен дроб
При настъпване на състоянието уголемен черен дроб обикновено се появяват симптоми като обърканост, халюцинации, силна умора, припадъци, повишена...
Уголемена матка
Причини за уголемена матка
Миомата е най-честият фактор, който може да уголеми матката....
Шпикован език
Сварете в подсолена вода приготвения телешки език, потопете го в студена вода и го обелете.
Направете в готовия език отвори с нож и пъхнете в тях...
Пържен език
Добре изчистения и измит език сварете с нарязаните едро морков, целина, корени магданоз, дафиновите листа. Ако обичате, може да добавите и малко бахар...
Паниран език
Езикът се измива и се вари със сол, морков, керевиз, дафинов лист, черен пипер и бахар.
След като уври още топъл се бели. Нарязва се на порции...
Дешифрираха бебешкия език
Лесно ли е да разбере майката защо бебето плаче, какво изразяват крясъците му? Невъзможността да се ориентират околните за желанията и нуждите на...
Печен свински език
Рецептата е много лесна и вкусна, но се нуждае от предварителна обработка.
В тенджера сложете леко подсолена вода да заври. Щом водата образува...
Телешки език яхния
Сложете предварително измития език да се свари с подправките и лука.
Още докато е топъл, го обелете и го нарежете на филийки.
Загрейте маслото...
Език с гъби
Телешките езици се сваряват в подсолена вода и още докато са горещи, се обелват и нарязват на парченца. Гъбите се нарязват на филии и се задушават...
Език в маслоИзмитият език заедно с 2 л вода се вари в отворена тенджера под налягане. Оставете да заври и отпенвайте. Щом бульонът се изчисти, добавете 2 с.л....
7
Пълнен телешки език
Езикът се измива и се вари със сол, морков, керевиз, дафинов лист, черен пипер и оцет.
Като омекне се обелва, разрязва се по дължина и се прави...
Мусака с език
Езиците се сваряват много добре в подсолена вода. Вадят се и се обелват, след което се режат на малки парчета.
Картофите се режат на кубчета и...
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: