Ezine.bg»Избрани Колекции»Яхния от Лобода
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Яхния от Лобода

Яхния от Лобода

Разгледай всички 12 избрани предложения за яхния от лобода в Ezine.bg.
Баница с лобода и оризБаница с лобода и ориз
Лободата /лападът/ попарваме във вряла вода. Отцеждаме и нарязваме на ситно. В тиган с олио запържваме лукът настърган и лободата....
Яхния от лободаЯхния от лобода
Яхнията от лобода оставете да ври още 5-6 минути и я снемете от котлона....
Мераклийски боб с лободаМераклийски боб с лобода
Например боб със спанак, боб яхния с лапад или бобена яхния с киселец (киселеца в по-малко количество) също са вкусни идеи.....
Оризова супа с лободаОризова супа с лобода
Прибавете наситнените лук и лобода и задушете за няколко минути....
Салата със спанак и лободаСалата със спанак и лобода
Накиснете спанака и лободата за 30 минути в студена вода с 1 с.л. оцет....
Вегетарианска мусака с ориз и лободаВегетарианска мусака с ориз и лобода
Задушете в олиото до омекване измитите и нарязани лобода, пресен лук, магданоз и копър....
Великденска баница с лапад, спанак и лободаВеликденска баница с лапад, спанак и лобода
Великденската баница с лапад, спанак и лобода е много вкусна. Добър апетит!...
Рибна яхнияРибна яхния
Преди поднасяне може да напръскате рибната яхния с лимонов сок и да поръсите със ситно нарязан магданоз или други зелени подправки по избор....
Доматена яхнияДоматена яхния
Лукът се нарязва на ситно и след това се задушава. Към него добавяте по-меките домати. След това ги пасирате заедно нарязан магданоз и листа от целина...
Добруджанска яхнияДобруджанска яхния
Яхнията се поръсва със ситно нарязан магданоз и черен пипер....
Грах яхнияГрах яхния
Нарежете лука на ситно и го задушете в олиото и 2 с.л. вода. Прибавете граха и червения пипер, залейте с 2 ч.ч. топла вода. Посолете и варете...
Есенна яхнияЕсенна яхния
Нарежете месото на хапки и го задушете в мазнината с малко топла вода. Щом омекне, добавете ситно скълцания лук и чушка, а след малко и нарязания...

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
52
40
32
20
10
Дай твоята оценка: