Шкембе в Масло с Гъби и Кашкавал

Разгледай всички 74 избрани предложения за шкембе в масло с гъби и кашкавал в Езине.бг.
Шкембе чорба
Шкембе чорба
, добавяме още сол. Загряваме олиото и запържваме червения пипер и него сипваме върху шкембе чорбата. Чесъна счукваме и добавяме малко сол...
Панирано шкембе
Панирано шкембе
Нарязваме предварително свареното шкембе на не много дебели ивици. Посоляваме го и го подправяме с черен пипер. Разбиваме яйцата с малко сол...
Шкембе - руло
Шкембе - руло
отгоре кашкавал и се запичат за десетина минути. Поднасят се с пържени картофи....
Пълнено шкембе
Пълнено шкембе
Сварете шкембето в малко подсолена вода. Нарежете на ситно лука, праза, месото, дроба и бъбреците. Изпържете ги в маста. Като изстинат...
Шкембе яхния
Шкембе яхния
. Прибавят се шкембето, дафиновият лист, черен пипер и сол на вкус. Ври на слаб огън още десетина минути. Шкембето се сервира, ...
Шкембе по венециански
Шкембе по венециански
леко до порозовяване. Добавя се шкембето, нарязано на лентички, посолява се и се поръсва с черен пипер. Като се запържи и то, се сипва...
Традиционна шкембе чорба
Традиционна шкембе чорба
обратно в тенджерата. Накрая добавяме нарязаното шкембе и отново оставяме да кипне. Оставяме да ври за около минута на тих огън, като непрекъснато...
Менудо - шкембе по мексиканси
Менудо - шкембе по мексиканси
тенджера с вода. Джоланът се измива и се добавя към шкембето. Вари, като се добавя вода постоянно. Сварените шкембе и джолан се изваждат ...
Шкембе чорба за ценители
Шкембе чорба за ценители
обратно в тенджерата. Накрая добавяме нарязаното шкембе и оставяме да кипне. Дърпаме от котлона, поръсваме с черен пипер по желание и чесън. ...
Шкембе с картофи
Шкембе с картофи
шкембето. Поставя се да ври на фурна до омекване на картофите. Поднася се поръсено с магданоз....
Яхния от шкембе
Яхния от шкембе
. Прибавят се шкембето, дафиновият лист, черен пипер и сол на вкус. Ври на слаб огън още десетина минути. Шкембето се сервира, поръсено с ...

Рейтинг

4
Общо 8 гласували
5 1
4 6
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: