Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Избрани Колекции»Домашен Рачел
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашен Рачел

Домашен Рачел

Открий всички 12 избрани предложения за домашен рачел в Ezine.bg.
Рачел по АсеновградскиРачел по Асеновградски
Оставяме рачела да престои до следващия ден. Ако сиропът се отпусне, отново го кипваме. Изсипваме рачела в буркани и плътно ги затваряме....
Рачел от тиква с локумРачел от тиква с локум
Тиквата се разрязва, почиства и нарязва на малки парчета. Оставя се да престои 12 часа във варов разтвор. След престоя се измива обилно с вода....
Рачел от грозде и тикваРачел от грозде и тиква
2
Сипете рачела от грозде и тиква в затоплени сухи буркани. Затворете ги добре и съхранявайте на сухо и хладно място....
Рачел от тиква и сушени крушиРачел от тиква и сушени круши
Тиквата се обелва и се нарязва на парченца. Крушите се почистват и се киснат 3 часа във вода. Нареждат се на редове в дълбок съд (тенджера), заливат...
РачелРачел
3
Рачелът се пълни в бурканчета и стерилизира 4-5 минути....
Чийзкейк с тиква и рачелЧийзкейк с тиква и рачел
Украсете го по желание със смлени орехи и рачел от тиква. Чийзкейкът с тиква и рачел е страхотен десерт....
Домашен леберкезДомашен леберкез
Смиламе в машинка месата, сланината, лука, накиснатите и добре изцедени кифли. Овкусяваме със сол, черен и червен пипер, чубрица и кимион, прибавяме...
Домашен хайверДомашен хайвер
1
Накиснете средичките от хляба във вода и изцедете добре. Смесете в дълбока купа хайвера, настъргания лук и пасирайте леко. Добавете хляба и продължавайте...
Домашен кашкавалДомашен кашкавал
В по-голяма тенджера слагаме прясното мляко на котлона и оставяме да заври добре. Добавяме солта и разбъркваме, като оставяме самото мляко на...
Домашен марципанДомашен марципан
В купа се смесват всички продукти и се месят, докато се получи гладко тесто, ако е необходимо се добавя още вода или пудра захар. Съхраняваме тестото...
Домашен кетчупДомашен кетчуп
3
В голям съд изсипете доматеното пюре и сложете на котлона да заври. Прибавете внимателно всички подправки, след което задушете за още около 10...
Домашен BAILEYSДомашен BAILEYS
7
Затворените консерви с кондензирано мляко, варим на тих огън 2 - 2. 5 часа, до карамелизиране. Изчакваме да се охладят и след това отваряме....

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: