Ezine.bg»Избрани Колекции»Домашни Кифли
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашни Кифли

Домашни Кифли

Прегледай всички 12 подбрани съвети относно домашни кифли в Ezine.bg.
Домашни кифли за чайДомашни кифли за чай
От изброените продукти се замесва тесто, което се меси около 30 минути. Оформете кифлички, които се пускат в гореща вода, докато изплуват отгоре....
Кифли с макКифли с мак
Оформете кифли, и ги сложете в тава, обилно поръсена с мазнина и намазана с галета. Печете в умерена фурна кифлите с мас....
Кифли с маяКифли с мая
2
В основата на всеки се слага плънка по избор и се завиват кифлите....
Маслени кифли в хлебопекарнаМаслени кифли в хлебопекарна
Поръсете със сусам и печете в загрята фурна на 180 °C до готовност маслените кифли в хлебопекарна....
Козуначени кифли с айранКозуначени кифли с айран
Навиват се кифли, нареждат се в тава върху хартия и оставяме за 20 минути на топло....
Солени кифли с масСолени кифли с мас
Нарязваме на триъгълни парчета, които оформяме на кифли. Печем в умерена фурна....
Козуначени кифли с мармаладКозуначени кифли с мармалад
Така получените парчета се мажат с мармалада и се завиват кифли - от широката към тясната страна....
Кифли от картофиКифли от картофи
Преди да се сервират, картофените кифли се наръсват с пудра захар, размесена с малко ванилия....
Козуначени кифли с шипков мармаладКозуначени кифли с шипков мармалад
Печем пухкавите кифли на 180 градуса за около 25-30 минути. Рецептата за козуначени кифли с шипков мармалад е изпълнена!...
Кифли с топено сирене и луканкаКифли с топено сирене и луканка
Изпичаме кифли с топено сирене и луканка на 180 градуса до готовност. Да ви е сладко!...
Пухкави кифли с масло и кренвиршПухкави кифли с масло и кренвирш
Готовите домашни кифли подредете в тавичка, застлана с хартия за печене, на разстояние. Оставете на топло, за да втасат още веднъж....
Кифли с мармалад от едно времеКифли с мармалад от едно време
Преди да сервирате поръсете с пудра захар тези кифли с мармалад от едно време....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 8
51
44
32
21
10
Дай твоята оценка: