Ezine.bg»Избрани Колекции»Жълт Кантарион и Маточина
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Жълт Кантарион и Маточина

Жълт Кантарион и Маточина

Разгледай всички 12 избрани предложения относно жълт кантарион и маточина в Ezine.bg.
Сос от маточина за агнешкоСос от маточина за агнешко
Разбъркайте със ситно нарязаните листа на маточината. Сосът е изключително подходящ за агнешко месо....
Изгорената кожа заздравява с компрес от жълт кантарионИзгорената кожа заздравява с компрес от жълт кантарион
Жълтият кантарион също е ефикасно средство за заздравяване на рани....
Чай от маточина за успокояване на нервната системаЧай от маточина за успокояване на нервната система
Измийте добре стръковете маточина. Изсушете на сянка отделените листа или всички стръкове, вързани един за друг....
Круши с маточинаКруши с маточина
Листата на маточината се измиват и са заливат с 1 л вряла вода....
Жълт оризЖълт ориз
4
В дълбок тиган се нагорещява олиото. Лукът се обелва, нарязва на малки парченца и се добавя към мазнината. Готви се 5 минути докато омекне. Добавят...
Жълт кремЖълт крем
2
Млякото се смесва със захарта. Добавя се брашното, разредено с малко студено мляко до получаване на кашичка. Тази гладка каша се сипва към останалото...
Жълт царевичен хлябЖълт царевичен хляб
Сложете маята в купа, добавете захарта и малко хладка вода. Оставете маята да шупне. В друга купа сипете двата вида брашно, направете кладенче...
Обикновен жълт кремОбикновен жълт крем
1
Смесете 1 ч.ч.ч от млякото със захарта, добавете брашното, разредено със студено мляко до кашичка. Тази смес сипете към останалото мляко и се...
Жълт ориз за гарнитураЖълт ориз за гарнитура
Обелете и наситнете моркова, чесъна и лука. Запържете ги в тиган със сгорещена мазнина. Поръсете с куркумата, разбъркайте и прибавете предварително...
Жълт фасул с телешкоЖълт фасул с телешко
Запържете нарязаното на хапки телешко месо в силно загрятата мазнина, сипете обеления и накълцан лук, задушете го 3-4 мин. под капак, след което налейте...
Eклери с жълт кремEклери с жълт крем
Поставете прясното мляко на котлона на ниска степен и след като леко се е затоплило, добавете захарта. Бъркайте от време на време. Разбийте жълтъците...
Жълт фасул в гювечЖълт фасул в гювеч
Размразяваме фасула, нарязваме почистените лук и моркови на кубчета. Запържваме лука и морковите за 5-6 минути, прибавяме зеления фасул и продължаваме...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 9
53
43
31
22
10
Дай твоята оценка: