Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Желирани Бонбони
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Желирани Бонбони

Как се Прави Желирани Бонбони

Прегледай всички 12 кулинарни идеи относно как се прави желирани бонбони в Ezine.bg.
Желирани бонбони с агар-агарЖелирани бонбони с агар-агар
1
Извадете бонбоните от формата и сервирайте веднага. По желание може да оваляте желираните бонбони с агар-агар в кристална захар....
Желирани бонбониЖелирани бонбони
3
По същия начин може да приготвите и желирани бонбони с друг плод....
Домашни желирани бонбониДомашни желирани бонбони
За приготвянето на домашни желирани бонбони може да използвате сок от компот по избор, плодов сок или плодово пюре (дори замразено такова)....
Пъпеш с плодове и желирани бонбониПъпеш с плодове и желирани бонбони
Смесват се всички плодове и бонбони в купа. Загрява се прясно мляко и захар да се разтопи....
Желираните бонбони са полезни за децатаЖелираните бонбони са полезни за децата
2
Желираните бонбони не само че не са вредни, а са и полезни....
Бонбони с кафеБонбони с кафе
Вари се до сгъстяване (докато капка от сместа остава цяла в студена вода). Намазва се с масло тавичка, сместа се изсипва и се пече....
Бонбони с морковиБонбони с моркови
1
Получените бонбони с моркови овалвайте с пудра захар и кокосови стърготини....
Лешникови бонбони с медЛешникови бонбони с мед
Оформете бонбоните с големина по вас избор. Съхранявайте ги в хладилник....
Бисквитени бонбони с лешнициБисквитени бонбони с лешници
Бисквитените бонбони с лешници са страхотни, опитайте ги!...
Тиквени бонбони с кокосТиквени бонбони с кокос
След това направете овални бонбони, овалвайте ги в кокос или какао и са готови. Бележка: По желание може да добавите и малко кокосово масло....
Кокосови бонбони с медКокосови бонбони с мед
В купа разбъркваме меда с рома и добавяме кокосовите стърготини, разбъркваме старателно. С навлажнени ръце оформяме топчета, които овалваме в какаото...
Шоколадови бонбони с ядкиШоколадови бонбони с ядки
Разтопете оставащия шоколад и топвайте бонбоните в него. Охладете отново, поръсете с оставащите ядки и поднесете....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 6
52
43
31
20
10
Дай твоята оценка: