Ezine.bg»Избрани Колекции»Лечение на Шипове със Зеле
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лечение на Шипове със Зеле

Лечение на Шипове със Зеле

Прегледай всички 12 избрани предложения за лечение на шипове със зеле в Ezine.bg.
Методи за лечение на шиповеМетоди за лечение на шипове
Друга рецепта за облекчаване на шиповете е гръбнакът и ставите да се покрият със зелен лист от прясно зеле, който кисне в газ в продължение...
Зелена салата с къдраво зеле и нахутЗелена салата с къдраво зеле и нахут
Зелената салата с къдраво зеле и нахут е много вкусна и същевременно полезна. Добър апетит!...
Охлювен компрес против шиповеОхлювен компрес против шипове
Компресът с охлюви против шипове се прави само през пролетта. Всяка сутрин, когато тревата е все още росна, се събират по 7 бр. охлюви....
Зеле с кренвиршиЗеле с кренвирши
Изчистете зелето и го нарежете на едро, посолете и го залейте с малко бульон или вряла вода. Задушавайте на тих огън докато зелето омекне....
Пикантно зеле с каймаПикантно зеле с кайма
Пикантното зеле с кайма е много вкусно....
Сиромашко зеле с доматиСиромашко зеле с домати
Изчистеното зеле се нарязва на дребно, посолява се и се задушава до омекване в част от растителната мазнина....
Прясно зеле в гювечПрясно зеле в гювеч
Почистете зелката от външните листа, махнете кочана и нарежете зелето на фини ивички. Претрийте ги, за да омекнат добре....
Кисело зеле с просоКисело зеле с просо
Добавя се накълцаната кисела зелка и се задушава още 10 - 15 мин....
Брюкселско зеле с кестениБрюкселско зеле с кестени
В подсолена вода се вари брюкселското зеле заедно с лимона, докато омекне. Изцежда се добре....
Пълненo зеле с оризПълненo зеле с ориз
Почистената от външните листа зелка се издълбава с остър нож така, че в средата да остане празнина, а околовръст листата да са 2 – 3 см....
Задушено зеле с беконЗадушено зеле с бекон
Добавете чесъна и веднага след него нарязаното зеле. Разбърквайте интензивно и след 5 минути махнете от огъня....
Брюкселско зеле в тестоБрюкселско зеле в тесто
Брюкселското зеле се измива и се вари на пара. Посолява се. Приготвяме тесто от брашното, бирата, горещата вода и жълтъците от яйцата....

Рейтинг

4
Общо гласували: 10
53
45
31
21
10
Дай твоята оценка: