Ezine.bg»Избрани Колекции»Марината за Пуйка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Марината за Пуйка

Марината за Пуйка

Прегледай всички 12 кулинарни идеи относно марината за пуйка в Ezine.bg.
Сочна пуйка в маринатаСочна пуйка в марината
Пуйката се измива и с помощта на спринцовка се пробива на няколко места, и в месото се инжектира маринатата....
Пълнена пуйкаПълнена пуйка
2
Нарежете дробчетата на дребно и запържете с 50 грама мазнина. Прибавете измитите и нарязани гъби и виното, а щом заври сложете и нарязаните наситно...
Печена пуйкаПечена пуйка
1
Нарежете на парчета пуйката, измийте ги, подсушете и леко посолете и поръсете с черен пипер - отвън и отвътре. Не прекалявайте със солта, защото киселото...
Коледна пуйкаКоледна пуйка
Сложете измитата и почистена пуйка да се вари в голяма тенджера заедно с дреболийките ѝ, ако има. Варенето отнема около 3-40 минути, след което я...
Празнична пуйкаПразнична пуйка
Измиваме почистената пуйка и я подсушаваме. Разбъркваме каймата със ситно нарязания лук, задушен в маслото и малко вода, хлебните трохи, яйцето и...
Пуйка по болонскиПуйка по болонски
Бялото месо на птицата се реже на порции, очукват се, овалват се в яйце и в галета. Пържат се на силен огън. Веднага се покриват с по парче...
Пуйка по карловскиПуйка по карловски
Пуйката, нарязана на порции се реди в тавичка с наситнено кисело зеле. Ръси се с червен и черен пипер и кубчета сланина. Ври на тих огън до омекване...
Пуйка по полскиПуйка по полски
Пуйката се пълни със смес от 5 кисели ябълки, нарязани на парченца, 200гр. стафиди, сол, черен пипер и филия напоен с мляко хляб. Зашива се, посолява...
Пуйка по гръцкиПуйка по гръцки
1
Малка пуйка се натрива с черен пипер, сол и чубрица, престоява 2 - 3 ч на хлад. Пълни се със смес от запържени глава наситнен лук и каймата, ориза...
Пуйка по ловджийскиПуйка по ловджийски
1
Бутчетата се наръсват с черен пипер и сол, пържат се в олио. Добавя се наситнен лук, запържва се, слага се бульон. Вари се 40 минути. Добавят...
Пуйка по испанскиПуйка по испански
Пуйката се ръси с черен пипер и сол , пече се 20 мин. с олиото в силна фурна и 40 мин съвсем тихо. Добавя се бялото вино, китка подправки, скилидки...
Пуйка по рицарскиПуйка по рицарски
Костите и тъмното месо на пуйката се варят 40 мин. с наситнени моркови, лук, целина, магданоз, черен пипер, бахар, задушени печурки, сол и бяло вино...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
50
43
31
20
10
Дай твоята оценка: