Ezine.bg»Избрани Колекции»Пилешка Яхния
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилешка Яхния

Пилешка Яхния

Прегледай всички 12 избрани предложения за пилешка яхния в Ezine.bg.
Пилешка яхния с гъбиПилешка яхния с гъби
3
Леко сваряваме бутчетата. Запържваме лукът, като прибавяме брашното, червения пипер и доматеното пюре. Добавяме бульонът от пилето, нарязани...
Подлучена пилешка яхния с маслиниПодлучена пилешка яхния с маслини
5
Ястието се вари, докато течността се поизпари повечко и вашата подлучена пилешка яхния с маслини е готова....
Пилешка яхния с доматен сосПилешка яхния с доматен сос
Поръсваме с черен пипер и настъргано индийско орехче и прибавяме накъсаното на парченца пилешко месо....
Пилешка яхния по италианскиПилешка яхния по италиански
Поръсете яхнията с останалия босилек. Пилешката яхния по италиански е много вкусна....
Пилешка яхния по селскиПилешка яхния по селски
Поднасяме пилешката яхния топла....
Пилешка яхния с печурки и лукПилешка яхния с печурки и лук
Пилешката яхния с печурки и лук е много вкусна. Добър апетит!...
Пилешка яхния с гъби и чушкиПилешка яхния с гъби и чушки
Сложете капак и гответе яхнията на умерен огън. След около 2 часа пилешката яхния е готова. Пилешката яхния с гъби и чушки е много вкусна....
Пилешка яхния с лук и чушкиПилешка яхния с лук и чушки
Изключете и сервирайте вашата пилешка яхния с лук и чушки топла....
Пилешка яхния с грах на фурнаПилешка яхния с грах на фурна
Слагаме тавичката с яхнията във фурната и печем до готовност, докато сосът се сгъсти и се запече пилешкото месо....
Пилешка яхния с картофи и чушкиПилешка яхния с картофи и чушки
Варим приготвената пилешка яхния още няколко минути, да се сготвят и доматите и сервираме готовото ястие, поръсено с нарязан ситно пресен магданоз...
Пилешка яхния от едно времеПилешка яхния от едно време
Похлупете тенджерата и гответе пилешката яхния на тих огън, докато остане на мазнина....
Старовремска пилешка яхнияСтаровремска пилешка яхния
Старовремската пилешка яхния е готова....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
50
43
30
21
10
Дай твоята оценка: