Ezine.bg»Избрани Колекции»Побелял Език
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Побелял Език

Побелял Език

Открий всички 12 авторски предложения за побелял език в Ezine.bg.
Джизъса побеляДжизъса побеля
Благой Георгиев, по-известен като Благо Джизъса, побеля. Едва на 34 години, многото ядове си казаха думата....
Пържен езикПържен език
Добре изчистения и измит език сварете с нарязаните едро морков, целина, корени магданоз, дафиновите листа. Ако обичате, може да добавите и малко бахар...
Паниран езикПаниран език
Езикът се измива и се вари със сол, морков, керевиз, дафинов лист, черен пипер и бахар. След като уври още топъл се бели. Нарязва се на порции...
Шпикован езикШпикован език
Сварете в подсолена вода приготвения телешки език, потопете го в студена вода и го обелете. Направете в готовия език отвори с нож и пъхнете в тях...
Дешифрираха бебешкия езикДешифрираха бебешкия език
Лесно ли е да разбере майката защо бебето плаче, какво изразяват крясъците му? Невъзможността да се ориентират околните за желанията и нуждите на...
Печен свински езикПечен свински език
Рецептата е много лесна и вкусна, но се нуждае от предварителна обработка. В тенджера сложете леко подсолена вода да заври. Щом водата образува...
Мусака с езикМусака с език
Езиците се сваряват много добре в подсолена вода. Вадят се и се обелват, след което се режат на малки парчета. Картофите се режат на кубчета и...
Език със сосЕзик със сос
1
Добре измития език сложете в тенджерата под налягане, залейте с вода до половината, прибавете подправките и едро нарязаните зеленчуци. Щом заври,...
Паниран свински езикПаниран свински език
2
Изчистете и измийте свинския език. Сварете го в подсолена вода с едно кубче зеленчуков бульон. Охладете и обелете езикът и го нарежете на филийки...
Език с гъбиЕзик с гъби
Телешките езици се сваряват в подсолена вода и още докато са горещи, се обелват и нарязват на парченца. Гъбите се нарязват на филии и се задушават...
Пълнен телешки езикПълнен телешки език
Езикът се измива и се вари със сол, морков, керевиз, дафинов лист, черен пипер и оцет. Като омекне се обелва, разрязва се по дължина и се прави...
Маринован пържен езикМаринован пържен език
Нарежете езиците на тънки резени. Залейте ги с маринатата, приготвена от всички продукти и ги оставете така за 1 или 2 денонощия, като ги покриете...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 7
53
43
31
20
10
Дай твоята оценка: