Ezine.bg»Избрани Колекции»Свинско Месо със Сметана
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинско Месо със Сметана

Свинско Месо със Сметана

Открий всички 12 избрани предложения за свинско месо със сметана в Ezine.bg.
Свинско руло в сметана и млякоСвинско руло в сметана и мляко
Долейте в съда сметаната и прясното мляко (топли), който трябва да стигат до половината на месото. При нужда добавете още мляко и сметана....
Свинско със сметана и топено сиренеСвинско със сметана и топено сирене
Разбиваме сметаната и топеното сирене в еднородна смес. Лукът също нарязваме на дребно....
Пълнено свинско месоПълнено свинско месо
Правим в месото джоб. Омесваме каймата със ситно нарязаните чушки, накълцания магданоз, жълтъка, солта и червения пипер. Посоляваме месото, поръсваме...
Свинско месо с картофи и сметанов сос в гърнеСвинско месо с картофи и сметанов сос в гърне
Суровото свинско месо, се пече в гювеча за повече 1 час....
Кебапчета от свинско месоКебапчета от свинско месо
Поднасяме готовите кебапчета от свинско със свежа салата....
Кавърма със свинско месоКавърма със свинско месо
Кавърмата със свинско месо печете до готовност....
Свинско месо с празСвинско месо с праз
Запържете в маста измитото и нарязано на парчета месо....
Печено шпиковано свинско месоПечено шпиковано свинско месо
Насладете се на печеното шпиковано свинско месо, гарнирано с вкусни печени картофки....
Шишчета от свинско месоШишчета от свинско месо
С помощта на четка шишчетата от свинско месо се намазват хубаво с олио....
Свинско месо с аспержиСвинско месо с аспержи
Всичкото месо се връща в тигана заедно с лучената смес, нарязаните на кръгчета домати, аспержите и фъстъците....
Шницели от свинско месоШницели от свинско месо
1
Шницелите от свинско месо се поднасят с резени лайм, наситнен магданоз и гарнитура от зеленчуци по избор....
Стек от свинско месоСтек от свинско месо
1
Филето се начуква до тънка елипсовидна форма. Нарязаните на ситно кашкавал, шунка, гъби, краставички и магданоз се объркват със соевия сос и се...

Рейтинг

4
Общо гласували: 7
51
45
31
20
10
Дай твоята оценка: