Джинджифилови бисквитиДжинджифилови бисквити
30 Дек.
Адем Техир
Бисквити ФлорентиниБисквити Флорентини
30 Юни
Росица Стоянова

Домашна Торта с Бисквити

Разгледай всички 74 подбрани съвети относно домашна торта с бисквити в Езине.бг.
Японски бисквити
Японски бисквити
В купа разбиваме брашното, захарта, солта и сусама. Добавяме студеното масло и жълтъка и разбиваме докато удвои обема си. Разделяме тестото на...
Руски бисквити
Руски бисквити
Разбиваме размекнатото масло със захарта, докато станат на пухкав крем. Прибавяме яйцето, какаото, джинджифила, канелата и карамфила...
Царевични бисквити
Царевични бисквити
Разбийте яйцата със захарта и олиото, постепенно добавете царевичното брашно и бакпулвера. Трябва да получите меко и ронливо тесто, ако стане...
Постни бисквити
Постни бисквити
да почине. От тестото разточете кора с дебелина около половин см. Изрязват се желаните формички бисквити, подреждат се в тава с хартия за...
Ванилови бисквити
Ванилови бисквити
загряна умерена фурна до бледо златисто оцветяване. Оваляйте изпечените ванилови бисквити във ванилена захар по желание. Съхранявайте в затворен ...
Обикновени бисквити
Обикновени бисквити
замесва средно твърдо тесто. От него се разточва кора с дебелина 5 мм и с формички се изрязват различни бисквити. Нареждат се в намазана с ...
Чаени бисквити
Чаени бисквити
фурна, докато леко зарозовят. Готовите бисквити се слагат в купа. Когато изстинат се покриват с прозрачно фолио....
Шоколадови бисквити
Шоколадови бисквити
Разбийте в голяма купа яйцата и кафявата захар и добавете ванилията. В съд на водна баня на котлона разтопете маслото с натрошения шоколад и...
Амонячни бисквити
Амонячни бисквити
разбъркана амонячната сода. Замесваме тесто. Разточваме го на кора дебела 1 см. Оформяме бисквитите, като режем кората на желани от нас формички. ...
Бързи бисквити
Бързи бисквити
. Шприцовайте пръчици или овални бисквити (според предпочитанието) в леко намазнена тава. Сложете да се пекат в предварително загряна умерена ...
Немски бисквити
Немски бисквити
3
Брашното с маслото, захарта, яйцето и ванилията се размесват добре. Разделя се тестото на две части и се разточват продълговати части с дебелина...

Рейтинг

3.3
Общо 6 гласували
5 1
4 2
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: