Козуначен кекс с ромКозуначен кекс с ром
02 Май
Йозлям Кадирова

Козуначени Кифли от Готово Тесто

Открий всички 55 кулинарни идеи за козуначени кифли от готово тесто в Езине.бг.
Козуначен десерт в чаши
Козуначен десерт в чаши
Ако ви остане парченца козунак не ги хвърляйте , направете този вкусен и лесен десерт. Първо се приготвя кремът. В тенджерка сипваме 500 мл...
Козуначен венец с мармалад
Козуначен венец с мармалад
оставяме за 1 час да втаса. Готовото тесто се премесва и разточва на голям правоъгълник 46 на 30 см. Намазва се с разреден с малко вода на ...
Козуначени мъфини с лимонов аромат
Козуначени мъфини с лимонов аромат
захар и половината от маслото, което трябва да се разтопи на водна баня. Замесва се меко тесто и с останалата мазнина се намасляват ръцете и...
Козуначени кифлички с кисело мляко
Козуначени кифлички с кисело мляко
добавете маята и всички останали продукти, като измесването на тестото става, добавяйки маслото или маста. Разделете тестото на 2 части и ...
Козуначено руло с плънка
Козуначено руло с плънка
. Ако е твърде гъста, добавете още малко прясно мляко. От готовото козуначено тесто се разделят три топки, премесват се и пак се ...
Козуначен венец със стафиди
Козуначен венец със стафиди
мазнина и шупналата мая. Замесете месо тесто, като добавяте на няколко пъти останалата мазнина. Покрийте тестото и поставете на топло да ...
Великденски козуначен пудинг
Великденски козуначен пудинг
Млякото и ванилията се стоплят и се добавят на тънка струйка към разбитите яйца. Добавя се малко от коняка и в тази смес се потапят филийки от...
Козуначен сладкиш с ром
Козуначен сладкиш с ром
Готовото козуначено тесто се изпича в кръгла или правоъгълна тава и щом изстине, се слага в плато. Сиропът от вишни се подправя с ...
Козуначен крем карамел
Козуначен крем карамел
В малка тавичка или купички карамелизираме кристална захар. Натрошаваме на много ситно козунака върху карамела. Разбиваме яйцата с 4 с.л...
Сметаново тесто
Сметаново тесто
Замесете много меко и еластично тесто от брашното, сметаната, яйцето и солта. Оставете тестото да си „почине” около 1 час в хладилника и ...

Рейтинг

4
Общо 9 гласували
5 2
4 5
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: