Рибена Чорба от Скумрия

Открий всички 74 подбрани съвети относно рибена чорба от скумрия в Езине.бг.
Пастет от скумрияПастет от скумрия
пасирате. Към пасираната скумрия добавете сметаната, киселото мляко, лимоновия сок, магданоза и подправки на вкус. Омесете добре, след което...
Пълнена скумрия на фурнаПълнена скумрия на фурнаскумрии. Поръсете ги с лимоновия сок, увийте ги в намаслено алуминиево фолио, сложете ги в тавичка и ги оставете да се задушават на слаба фурна. Щом станат готови, махнете фолиото и ги наръсете пак с лимонов сок....
Скумрия на грил тиганСкумрия на грил тиганИзчистените рибки скумрия разрежете на 2 или повече парченца. В купичка смесете олио със сол и черен пипер на вкус, по желание добавете...
Солена скумрия веянаСолена скумрия веянаЗа да се получи добре осолена риба, тя трябва да е по-едра, около 500 г. Почистваме скумрията добре от вътрешностите, хрилете , без да махаме...
Пържена скумрия на шайбиПържена скумрия на шайбисе 1 час да се овкуси. Загрява се олио в тиган, всяко парче скумрия се топи в царевично брашно, изтупва се и пържим до златисто. Пържената...
Млечна яхния със скумрияМлечна яхния със скумрияпрясното мляко с лук, масло, сол, черен пипер и дафинов лист. Сервира се в отварата, в която е била варена скумрията. Може да се гарнира с варени картофи или задушени зеленчуци. Много вкусна млечна яхния със скумрия!...
Скумрия с копърСкумрия с копърразбърква. Прибавя се скумрията, похлупва се и се държи още 4 мин. при 600 Вт. Оставя се да престои 3 мин. Гарнира се с листенца от копър и се поднася със зелева салата....
Маринована скумрия на скараМаринована скумрия на скараСкумрията се почиства, измива, обезкостява и се разделя на рибни филета. Подсушават се с домакинска хартия. Филетата се поръсват със...
Веяна скумрия с лукВеяна скумрия с лукРибата се изчиства от перките, опашката, кожата и костите. Двете половини се нарязват на тънки парчета и се нареждат по дължина в средата на...
Скумрия с хрупкава коричкаСкумрия с хрупкава коричкаскумрия в брашното и сложете в олиото. Посолете. Печете скумриите докато станат наистина хрупкави - около 15 минути, като ги обърнете веднъж. Сервирайте с резени лимони и магданоз....
Скумрия на сачСкумрия на сачНарежете всяка скумрия на 4 - първо на две през гръбнака и след това напречно на две. Овкусете рибата със сол и пипер, напръскайте с лимонов...

Рейтинг

3.5
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: