Ezine.bg»Избрани Колекции»Желатин в Конфитюр
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Желатин в Конфитюр

Желатин в Конфитюр

Разгледай всички 12 подбрани съвети за желатин в конфитюр в Ezine.bg.
Конфитюр с дюлиКонфитюр с дюли
Измийте и обелете дюлите, почистете ги от семената, нарежете на резенчета и варете в сироп с малко захар /1 литър вода със 100 г захар/. Варенето...
Конфитюр от аронияКонфитюр от арония
2
Варете конфитюра на слаб огън, докато хубаво се сгъсти. Накрая го разбъркайте с 1 с.л. лимонена киселина и го свалете от котлона....
Конфитюр от кайсииКонфитюр от кайсии
Може да ги начупите и кайсиевите ядки да добавите към бъдещия конфитюр от кайсии....
Конфитюр от тикваКонфитюр от тиква
2
Конфитюрът ври докато сиропът се сгъсти като за сладко. Изстудява се набързо....
Конфитюр от гроздеКонфитюр от грозде
Избира се подходящ сорт грозде /по възможност без семки/. Гроздето се измива, зърната се оронват от чепките, / а семките се изваждат с игла/....
Конфитюр от ЯбълкиКонфитюр от Ябълки
2
Варете конфитюра от ябълки докато се сгъсти, като прибавите към края и индришето по желание. 2-3 минути преди да свалите от огъня, разбъркайте с лимонената...
Конфитюр от дюлиКонфитюр от дюли
5
Конфитюрът се разпределя в сухи бурканчета, затварят се с капачки и се обръщат надолу. Оставят се така 24 часа на хладно място....
Конфитюр от кестениКонфитюр от кестени
1
Поставете кестените в голяма тенджера. Залейте ги със студена вода, добавете солта и семената от резене и варете около 1 час (или до пълното омекване...
Бърз конфитюр от ягодиБърз конфитюр от ягоди
1
Изключваме нашия конфитюр и добавяме лимонената киселина....
Суров конфитюр от касисСуров конфитюр от касис
Узрелият касис се почиства и измива добре под течаща вода, отцежда се и се смила с месомелачка или блендер. Мерим полученото пюре и за всеки килограм...
Конфитюр от френско гроздеКонфитюр от френско грозде
След като касисът омекне, прехвърлете конфитюра в друг широк съд....
Бабиния конфитюр от крушиБабиния конфитюр от круши
2
Нарежете на половинки малките и твърди круши. Махнете им семената и ги подредете на пластове в съд, като редувате с пластове захар. Оставете да престоят...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 10
54
43
31
22
10
Дай твоята оценка: