Ezine.bg»Избрани Колекции»Как да Направим Ориз Пилаф
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера...
Пилаф с кафяв ориз и нахут
Поднесете пилафа с кафяв ориз и нахут с гръцко кисело мляко по желание....
Пилаф с фиде
Готовият пилаф се оставя да стои за около един час, после отваряме и сервираме като гарнитура за месо или хапваме така....
Пилаф с гъби
Разбъркайте готовия пилаф и овкусете с още сол и пипер, ако е необходимо.
Остава ни само да се насладим на нашия пилаф с булгур....
Пилаф с кайма
Изсипете сместа в огнеупорен съд, добавете още малко вода и запечете за малко пилафа във фурната. Поръсете с магданоза и сервирайте....
Пилаф с месоВарим около 5 минути, прибавяме лученото пюре и доваряваме, без да захлупваме съда.
Сервираме с ориза....
1
Пилаф с агнешко
Поднесете пилафа с агнешко с кисело мляко, разбито с няколко скилидки чукан чесън....
Ориз пилафБъркайте пилафа, докато заври. Намалете котлона и оставете ястието да се вари, докато водата се поеме напълно....
2
Веган пилаф с чушки
Добавете лютия сос, бульона и кимиона към вкусния пилаф. Оставете да ври на ниска степен с капак....
Булгур пилаф с фиде
Булгур пилафът се оставя да къкри, без да се маха капакът около 20 минути, след което котлонът се изключва....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 9
54
43
32
20
10
Дай твоята оценка: