Ezine.bg»Избрани Колекции»Козуначени Кифли от Готово Тесто
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Козуначени Кифли от Готово Тесто

Козуначени Кифли от Готово Тесто

Открий всички 12 кулинарни идеи за козуначени кифли от готово тесто в Ezine.bg.
Козуначени кифлиКозуначени кифли
8
Гребвайте от тестото, разточвайте и оформяйте кифли. По желание им сложете пълнеж от сладко или солена плънка....
Великденски козуначени кифлиВеликденски козуначени кифли
1
Великденските козуначени кифли са чудни!...
Лесни козуначени кифлиЛесни козуначени кифли
Извадете лесни козуначени кифли леко да се охладят и поднесете....
Пица от готово тесто с гъби и кашкавалПица от готово тесто с гъби и кашкавал
Отгоре намазваме готовото тесто за пица с вкусна лютеница....
Козуначени кифли с айранКозуначени кифли с айран
Омесва се средно меко тесто. Оставяме го да втаса на топло около час. Втасалото тесто разделяме на две топки....
Козуначени кифли с мармаладКозуначени кифли с мармалад
Размийте маята с хладкото прясно мляко, прибавете към останалите продукти (но без мармалада) и замесете средно твърдо тесто....
Козуначени кифли, месени в хлебопекарнаКозуначени кифли, месени в хлебопекарна
Извадете готовото козуначено тесто и разделете на топки от по 90 г. Всяка разточете на елипса. Сложете от плънката и завийте на кифличка....
Козуначени кифли с шипков мармаладКозуначени кифли с шипков мармалад
Печем пухкавите кифли на 180 градуса за около 25-30 минути. Рецептата за козуначени кифли с шипков мармалад е изпълнена!...
Кюфтенца в готово тестоКюфтенца в готово тесто
Разточваме тестото на тънко и от него с помоща на подложна чаена чинийка изразваме крътчета....
Кашкавалки от готово тестоКашкавалки от готово тесто
Тестото делим на 12 топки. С ръце намазани с олио дърпаме и правим кора от всяко топче, в която ръсим натрошено сирене....
Софиянки с готово тестоСофиянки с готово тесто
1
Разделете тестото на три части, оформете на топки, намажете ги с мазнина и ги оставете 30 минути да втасват....
Милинки с готово тестоМилинки с готово тесто
Тестото се завива на фитил и се реже на топки. Топките се подреждат в намазана с масло тава. Отгоре се поръсват с още мазнина....

Рейтинг

4
Общо гласували: 10
52
46
32
20
10
Дай твоята оценка: