Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Избрани Колекции»Постни Канелони
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Постни Канелони

Постни Канелони

Прегледай всички 12 избрани предложения за постни канелони в Ezine.bg.
Канелони с каймаКанелони с кайма
Разбърква се с дървена лъжица и с него се пълнят канелоните като се навиват на руло или се оформят пликове....
Канелони с РикотаКанелони с Рикота
Зеленият фасул се вари в подсолена и вряща вода, отцежда се, но се запазва водата, в която е врял. След като се охлади фасулът се реже на половинки...
Канелони с шункаКанелони с шунка
Сварете канелоните според указанията на опаковката ги напълнете с вече изстиналата смес....
Канелони с плодов сосКанелони с плодов сос
Канелоните се сервират, като се поливат със сос....
Канелони с пушена пъстърваКанелони с пушена пъстърва
Напълнете канелоните със сместа и наредете в тава за печене....
Канелони с плънка от рибаКанелони с плънка от риба
Когато почти изсъхнат, се изрязват квадратчетата със страна около 12 см и канелоните се поставят в навлажнена кърпа....
Пълнени канелони на фурнаПълнени канелони на фурна
Много вкусни пълнени канелони, които ще разнообразят трапезата ви! Бон апети с пълнени канелони на фурна!...
Канелони с пилешко месо и гъбиКанелони с пилешко месо и гъби
Шприцоваме в предварително сварените в подсолена вода канелони....
Канелони с два вида сос и каймаКанелони с два вида сос и кайма
Канелоните с два вида сос и кайма са много вкусни. Добър апетит!...
Пълнени канелони с бешамел и доматен сос на фурнаПълнени канелони с бешамел и доматен сос на фурна
Прехвърляме Болонезето в пош, за по-лесно пълнене на канелоните....
Панирани канелониПанирани канелони
Сварете купешките канелони в кипяща подсолена вода без да ги преварявате. Нека канелоните да останат леко твърди....
Пролетни канелониПролетни канелони
Напълнете канелоните със зеленчуковата смес. Поръсете половината от соса върху тава за печене, сложете канелоните и поръсете с оставащия сос....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 7
51
43
33
20
10
Дай твоята оценка: