Ezine.bg»Избрани Колекции»Пържена Цаца
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пържена Цаца

Пържена Цаца

Разгледай всички 12 подбрани съвети за пържена цаца в Ezine.bg.
Пържена балтийска цацаПържена балтийска цаца
След като извадим нашата пържена цаца, поставяме върху кухненска хартия. Подреждаме в чиниите с подходяща салата....
Пържена цаца с бяло брашно и нишестеПържена цаца с бяло брашно и нишесте
След като я извадим, поставяме пържената цаца върху кухненска хартия. Поднасяме панираната цаца с резен лимон....
Цаца на фурнаЦаца на фурна
5
Почистваме рибата от главите и я измиваме в две-три води. Слагаме я в плаке. Добавяме ситно нарязаните лук, джоджен и мента. Посоляваме на вкус...
Панировка за цацаПанировка за цаца
4
Цацата измиваме добре. Осоляваме я леко.Оставяме я да престои 10 минути. След това я набучваме на клечки за зъби. Приготвяме панировката от разбитите...
Осолена цаца в бурканиОсолена цаца в буркани
Измийте цацата и я почистете много боре от главите и вътрешностите. Наредете рибките в йенска тава, на дъното на която сте сипали моркса сол....
Рибни кюфтета от цацаРибни кюфтета от цаца
Накиснете цацата в оцет за 40 минути. Яйцата се разбиват с брашното и се подправя със сол на вкус и черен пипер. Получава се смес като на тази...
Перфектно изпържена хрупкава цацаПерфектно изпържена хрупкава цаца
Ако не обичате пържена риба, може да я наредите на един слой върху лист за печене....
Пълнени домати с цацаПълнени домати с цаца
Срежете капаче от доматите, издълбайте и леко посолете. За пълнежа, смесете нарязаните маслини, яйцата, чесън, цацата или филето, настъргания...
Маринована цаца и сафридМаринована цаца и сафрид
4
Почистената риба се слага за 24 часа в силна саламура, а след това за 4 часа в оцет. След това нареждаме в бурканчета, като между рибата слагаме...
Пържена франзелаПържена франзела
Готовите пържени филийки се поставят върху кухненска хартия, за да се отстрани излишната мазнина. Любима закуска със сиренце или конфитюр!...
Пържена рибаПържена риба
Пържете в голямо количество гореща мазнина, докато рибата се позлати добре от всички страни. Отцедете мазнината на абсорбираща хартия....
Пържена яребицаПържена яребица
Добре почистените и отлежали в марината яребици, се поръсват със сол и черен пипер. Нарязват се на две и се панират с брашно, яйце, галета и пак...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 9
53
43
31
22
10
Дай твоята оценка: