Ezine.bg»Избрани Колекции»Тесто за Кемерки без Яйца
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тесто за Кемерки без Яйца

Тесто за Кемерки без Яйца

Разгледай всички 12 избрани предложения за тесто за кемерки без яйца в Ezine.bg.
Домашни кемеркиДомашни кемерки
Подреждайте така приготвените домашни кемерки в подмазнена тава и оставете пак да втасат....
Козунак без яйцаКозунак без яйца
Изчакваме козуначеното тесто да удвои обема си. Всяка топка оформя на фитили....
Ореховки без яйцаОреховки без яйца
В купа си изсипваме киселото мляко и към него добавяме хлебната сода. Оставяме така да шупне. Към него прибавяме захарта, както и смлените орехи...
Сладолед без яйцаСладолед без яйца
Разбийте течната сметана със захарта, докато стане пухкава, а отделно разбийте сладкарската сметана също до пухкавост. Накрая смесете двата вида сметана...
Майонеза без яйцаМайонеза без яйца
11
Щом се получи майонезата, добавете горчицата и отново разбийте вашата майонеза без яйца....
Катми без яйцаКатми без яйца
2
Загрейте добре намазнен тиган и излейте 1 голям черпак от тестото. Трябва да е дебела поне 6 мм. Щом стане на сухи дупчици, обърнете катмата....
Кекс без яйцаКекс без яйца
10
Разбийте добре маслото със захарта за 5 минути, добавете прясното мляко и постепенно брашното при непрекъснато бъркане. Сипете солта, бакпулвера,...
Палачинки без яйцаПалачинки без яйца
10
Трябва да се получи рядко тесто, към което добавете содата, олиото и разбъркайте още веднъж....
Сладкиш без яйцаСладкиш без яйца
5
Сладкишът без яйца сложете да се пече в загряна на 180 градуса фурна до готовност (за около 20-25 минути). Поднесете нарязан на парчета....
Бухти без яйцаБухти без яйца
Трябва да се получи по-гъсто от кексово тесто. Оставете да почине за 15 минути....
Бухтички без яйцаБухтички без яйца
1
Разтворете в киселото мляко содата и добавете захарта, постепенно брашното, докато се получи тесто....
Сиренки без яйцаСиренки без яйца
Бъркаме до получаване на лепкаво тесто. Оформяме сиренки с големината на яйце....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 9
51
45
31
22
10
Дай твоята оценка: