Домашна лютивкаДомашна лютивка
02 Януари
Роси Трифонова
Домашна пастаДомашна паста
25 Ноем.
Роси Трифонова

Домашна Торта с Бисквити

Разгледай всички 74 подбрани съвети относно домашна торта с бисквити в Езине.бг.
Домашна горчица
Домашна горчица
Смелете бялото и черното синапено семе в кафяна мелачка, прибавете черния пипер, малко карамфил и семе от копър. Внимавайте да не прекалите с...
Английски бисквити
Английски бисквити
Разбиваме захарта с 4 жълтъка и 2 цели яйца до побеляване. Разбиваме останалите 4 белтъка на сняг. Пресяваме брашното и смесено с...
Джинджифилови бисквити
Джинджифилови бисквити
Смесете захарта, петмеза, маслото и подправките в тиган с дебело дъно. Загрявайте до пълното им разтваряне. Свалете от огъня, оставете да се...
Царевични бисквити
Царевични бисквити
Разбийте яйцата със захарта и олиото, постепенно добавете царевичното брашно и бакпулвера. Трябва да получите меко и ронливо тесто, ако стане...
Бисквити Флорентини
Бисквити Флорентини
бисквитите да се охладят и ги махнете от тавата (ако трябва, използвайте шпатула). Разтопете шоколада на водна баня и намажете сладките....
Амонячни бисквити
Амонячни бисквити
разбъркана амонячната сода. Замесваме тесто. Разточваме го на кора дебела 1 см. Оформяме бисквитите, като режем кората на желани от нас формички. ...
Немски бисквити
Немски бисквити
3
Брашното с маслото, захарта, яйцето и ванилията се размесват добре. Разделя се тестото на две части и се разточват продълговати части с дебелина...
Постни бисквити
Постни бисквити
да почине. От тестото разточете кора с дебелина около половин см. Изрязват се желаните формички бисквити, подреждат се в тава с хартия за...
Японски бисквити
Японски бисквити
В купа разбиваме брашното, захарта, солта и сусама. Добавяме студеното масло и жълтъка и разбиваме докато удвои обема си. Разделяме тестото на...
Руски бисквити
Руски бисквити
Разбиваме размекнатото масло със захарта, докато станат на пухкав крем. Прибавяме яйцето, какаото, джинджифила, канелата и карамфила...
Ванилови бисквити
Ванилови бисквити
загряна умерена фурна до бледо златисто оцветяване. Оваляйте изпечените ванилови бисквити във ванилена захар по желание. Съхранявайте в затворен ...

Рейтинг

3.3
Общо 6 гласували
5 1
4 2
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: