Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Турски Дюнер
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Турски Дюнер

Как се Прави Турски Дюнер

Открий всички 12 избрани предложения за как се прави турски дюнер в Ezine.bg.
Турски питки за дюнерТурски питки за дюнер
5
Готовите питки се увиват в кърпа да се запарят....
Домашен пилешки дюнер в чинияДомашен пилешки дюнер в чиния
Сервираме порцията дюнер топъл. Пробвайте този домашен пилешки дюнер в чиния - няма да съжалявате....
Арабски пилешки дюнер с лавашАрабски пилешки дюнер с лаваш
Получава се много вкусен и лесен за приготвяне дюнер. Ако не може да запази формата си, фиксирайте с клечки за зъби и тогава сервирайте....
Кипърски дюнери с агнешкоКипърски дюнери с агнешко
Сервираме веднага кипърски дюнери с агнешко....
Арабски дюнерАрабски дюнер
5
Завийте арабския дюнер и го сложете в хартиена салфетка....
Домашен дюнерДомашен дюнер
10
Разточват се на много тънко и се пекат на сач и още топли се покриват, за да омекнат....
Питки за дюнерПитки за дюнер
11
От продуктите се замесва тесто, което се оставя за 15 минути в хладилника. След това се разделя на 8 топки, които се разточват на тънко....
Арабски дюнер питкиАрабски дюнер питки
5
Готовите арабски дюнер питки се подреждат една върху друга и се задушават накрая с кърпа....
Прави банички с яйца и сиренеПрави банички с яйца и сирене
Правите банички с яйца и сирене са много вкусни....
Как се правят домашни тортелиниКак се правят домашни тортелини
В следващите редове ще видите Как се правят домашни тортелини - вкусна рецепта, която ще ви стане любима....
Топящи се в устата манатаркиТопящи се в устата манатарки
Гъбите в масло се овкусяват с оцет и магданоз и се сервират още топли. Опитайте и вие топящите се в устата манатарки....
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
Щом се надуят, сами ще започнат да се обръщат. Щом са готови, поръсете бухтите, които се обръщат сами с пудра захар....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 10
51
46
32
21
10
Дай твоята оценка: