Ezine.bg»Избрани Колекции»Пиле със Зеленчуци на Тиган
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пиле със Зеленчуци на Тиган

Пиле със Зеленчуци на Тиган

Открий всички 12 подбрани съвети относно пиле със зеленчуци на тиган в Ezine.bg.
Пиле със зеленчуци на тиган по китайскиПиле със зеленчуци на тиган по китайски
Зеленчуците трябва да останат твърди и хрупкави. Сервираме поръсено със сусамово семе. Пилето със зеленчуци на тиган по китайски е готово....
Ориз на тиган с пилеОриз на тиган с пиле
2
Ако рецептата ти харесва, опитай и класическото пиле с ориз или този разкошен славянски гювеч....
Пиле на тиганПиле на тиган
1
Накиснете пилешкото в тази смес за 1 час, като го сложите в купа с капак. От време на време раздрусвайте кутията....
Пиле със зеленчуциПиле със зеленчуци
Изваждаме месото от мазнината и в нея запържваме нарязаните зеленчуци....
Задушено пиле със зеленчуциЗадушено пиле със зеленчуци
Пилето и зеленчуците се задушават добре под капак....
Пиле с къри на тиганПиле с къри на тиган
Сервираме ястието Пиле с къри на тиган, като заливаме с 2-3 лъжици растителна сметана или с оризова гарнитура....
Пилаф с пиле и зеленчуциПилаф с пиле и зеленчуци
След това вкусният пилаф с пиле и зеленчуци е готов за сервиране....
Пиле с ориз и зеленчуциПиле с ориз и зеленчуци
Нарязваме пилето на порции и го сваряваме, изхвърляме първата вода и доливаме нова гореща вода, посоляваме, варим до готовност, вадим пилето и прецеждаме...
Пиле в гювече със зеленчуциПиле в гювече със зеленчуци
Пилето в гювече със зеленчуци е много вкусно....
Пиле с къри и зеленчуциПиле с къри и зеленчуци
В тенджера загряваме мазнината и изсипваме нарязаното на ивички пилешко месо....
Пиле със зеленчуци и сметанаПиле със зеленчуци и сметана
2
Нарежете пилешкото месо на средно тънки ивици. Загрейте олиото в тиган и сложете месото да се задуши....
Яхния от пиле и зеленчуциЯхния от пиле и зеленчуци
Готови сме да се насладим на вкусното ястие от пиле. Яхния от пиле и зеленчуци поднасяме с хляба на баба....

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
50
44
30
20
10
Дай твоята оценка: