Ezine.bg»Избрани Колекции»Вкусотийки от Свинска Рибица
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вкусотийки от Свинска Рибица

Вкусотийки от Свинска Рибица

Открий всички 12 подбрани съвети относно вкусотийки от свинска рибица в Ezine.bg.
Свинска рибица с плънкаСвинска рибица с плънка
Свинската рибица се почиства и се оформя. В рибицата се прави разрез по дължина и се изважда част от месото....
Печена свинска рибицаПечена свинска рибица
2
С тази смес залейте свинската рибица в тавата. Сложете месото да се пече на 170 градуса за около 90 минути....
Задушена говежда рибица в тенджера под наляганеЗадушена говежда рибица в тенджера под налягане
В тенджера под налягане сложете маслото, начуканото и шпиковано със сланина месо, наситнените корени магданоз, лука, нарязаните на едро ряпа, моркови...
Печена телешка рибицаПечена телешка рибица
Рибицата почистена от жилите и измита с вода се посолява леко със сол, черен пипер и малко чубрица....
Крехки пържоли от рибицаКрехки пържоли от рибица
Варете 5 минути и изключете крехките пържоли от рибица....
Свинска пачаСвинска пача
2
Сложете всички продукти - краката, езиците, ушите, сърцата, да се сварят до готовност. Обезкостете свинските крачета, след това обелете езиците....
Свинска лученицаСвинска лученица
Нарежете месото и лука, сложете ги в загретия намазнен сач. Гответе и разбърквайте от време на време, ако е необходимо долейте още малко олио....
Свинска пастърмаСвинска пастърма
7
Почистете свинското от кожата и тлъстината и го нарежете на тънки еднакви парчета с дебелина 2 см. Подредете ги в дървено или пластмасово корито -...
Свинска пача супаСвинска пача супа
3
Сложете глава в тенджера под налягане да се свари за около 3 часа със сол на вкус. Трябва месото да се отдели от костите. Нарежете месото на дребни...
Печена свинска мръвкаПечена свинска мръвка
Нарежете месото на порции, начукайте ги, натрийте със солта, черния пипер и бахара и изпечете на скара. Изпечените порции наредете в пръстен гювеч...
Печена свинска плешкаПечена свинска плешка
Почистете свинската плешка и с нож я нарежете така, че да се получи голямо парче, което може после да се завие....
Свинска Курбан ЧорбаСвинска Курбан Чорба
Финално поръсете свинския курбан със скълцан магданоз и е готов за поднасяне....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 7
53
41
32
21
10
Дай твоята оценка: