Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Туршия в Бидон
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Туршия в Бидон

Как се Прави Туршия в Бидон

Разгледай всички 12 авторски предложения относно как се прави туршия в бидон в Ezine.bg.
Вкусна туршия в бидонВкусна туршия в бидон
Саламурата се охлажда хубаво преди да я залеете в бидона. Претака се 2-3 пъти по нататък, след което се съхранява на сухо и хладно място....
Дипломатическа туршияДипломатическа туршия
Потопете измитите, почистени и нарязани зеленчуци във врящата марината, която е приготвена от захарта, солта, оцета и олиото. Дръжте ги няколко...
Козирог туршияКозирог туршия
Отрежете дръжките на чушките козирог и ги запечете леко от всички страни върху гореща ламарина или в съд на котлона. Успоредно с това сварете...
Шарена туршияШарена туршия
3
Заливат се с олиото и оцета. Разбърква се много добре и се оставя да престои 2 часа. Пълни се в буркани и се стерилизира 15 минути....
Мляна туршияМляна туршия
Тази туршия е подходяща за салата и гарнитура....
Парена туршияПарена туршия
2
Чушките се измиват и дръжките им се отрязват. Кипва се марината от вода и оцет в съотношение 1:3. Пускат се подправките, солта и олиото....
Пикантна туршияПикантна туршия
На следващия ден напълнете туршията в буркани. Съхранявайте я на хладно и тъмно място....
Къпана туршияКъпана туршия
Измийте чушките и ги изпечете в чушокопека. Излейте оцета в подходяща купичка. Докато печете 1 чушка в чушкопека, вече опечената потапяйте в купичката...
Деликатесна туршияДеликатесна туршия
Тази туршия се претака 2-3 пъти през 1-2 дни, докато процесът на ферментация приключи....
Арпаджик туршияАрпаджик туршия
1
Арпаджикът се стерилизира около 10 минути....
Тиквички туршияТиквички туршия
1
Добре измитите тиквички се нарязват на тънки кръгчета, посоляват си е се оставят поне 2-3 часа за да се отцеди излишната течност....
Сурова туршияСурова туршия
9
Водата се долива догоре и отгоре зеленчуците се затискат. След 10 дена суровата туршия е готова за консумация....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: