Ezine.bg»Избрани Колекции»Капама Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Капама Гювеч

Капама Гювеч

Открий всички 12 подбрани съвети за капама гювеч в Ezine.bg.
Постна капама в гювечПостна капама в гювеч
Приятен апетит с тази постна капама в гювеч....
Коледна капама в гювечКоледна капама в гювеч
Слагаме в студена фурна и печем за 2 часа така приготвената коледна капама в гювеч....
Гювеч с телешкоГювеч с телешко
В пръстен гювеч редим на пластове първо тиква, после месото с лука и ориза. Най – отгоре слагаме резенчета домати....
Гювеч в бурканиГювеч в буркани
Затворете добре бурканите и стерилизирайте гювеча за 1 час и 30 минути след завиране на водата....
Гювеч с агнешкоГювеч с агнешко
1
Пресният лук се почиства, измива и нарязва на ситно и се запържва в горещото олио. Прибавя се сол и червен пипер, добавя се нарязаното месо. Изпържва...
Постен гювеч с гъбиПостен гювеч с гъби
Затворете съда с капака и сложете гювеча в студена фурна да се пече на 200 градуса за 1 час....
Вегетариански гювеч с оризВегетариански гювеч с ориз
Вегетарианският гювеч с ориз е много вкусен....
Манастирски гювеч с оризМанастирски гювеч с ориз
Гювечът се овкусява със сол, червен и черен пипер. Най-накрая се прибавят нарязаните домати и маслините към манастирския гювеч....
Постен гювеч с ябълкаПостен гювеч с ябълка
1
Изключваме фурната и връщаме готовия гювеч вътре да престои 10-15 минути до сервирането....
Славянски гювеч с телешкоСлавянски гювеч с телешко
Сваряваме в тенджерата под налягане месото за около 90 минути, като към него добавяме нарязаният на ивици и запечен на котлона морков и нарязана на...
Агнешки гювеч с оризАгнешки гювеч с ориз
Изсипва се в глинен гювеч, поръсва се със сол, черен пипер, прибавят се оризът и нарязаните на кубчета картофи и се залива с около 1 литър вода....
Картофен гювеч с празКартофен гювеч с праз
1
Картофен гювеч с праз - не ви трябва причина да го приготвите!...

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 10
52
45
31
22
10
Дай твоята оценка: