Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Избрани Колекции»Карагьоз във Фолио
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Карагьоз във Фолио

Карагьоз във Фолио

Прегледай всички 12 кулинарни идеи относно карагьоз във фолио в Ezine.bg.
Риба във фолио с картофена гарнитураРиба във фолио с картофена гарнитура
1
Почистете ципурити или друг вид подходяща риба и ги разпределете в 2 листа алуминиево фолио....
Скумрия във фолио с чесън на фурнаСкумрия във фолио с чесън на фурна
или олио и фолиото се сгъва на пакетче и се прехвърлят в тавичка....
Свински вратни пържоли под фолио с бираСвински вратни пържоли под фолио с бира
Покриват се с домакинско фолио, оставяме за 30 минути на хладно....
Пъстърва във фолио на скараПъстърва във фолио на скара
1
Сервирайте заедно с фолиото и резени лимон....
Херинга във фолио на скараХеринга във фолио на скара
Поднесете във фолиото с гарнитура от пържени картофи....
Пиле във фолио на фурнаПиле във фолио на фурна
Ако печете цяло пиле във фолио на фурна, времето се увеличава до 1 час и 10-15 минути....
Печена скумрия във фолио на фурнаПечена скумрия във фолио на фурна
Отрязват се две големи парчета алуминиево фолио и във всяко с поставя по една скумрия....
Сьомга котлет във фолио на фурнаСьомга котлет във фолио на фурна
Тази сьомга котлет във фолио на фурна ще ви се услади....
Печено агнешко във фолио на фурнаПечено агнешко във фолио на фурна
Покриваме с фолиото и поставяме във фурната. Печем до готовност. Когато е готово, премахваме фолиото и препичаме....
Ципура в алуминиево фолио на скараЦипура в алуминиево фолио на скара
Сервирам без фолиото. Стават много вкусни и чудесни!...
Филе от карагьоз с пармезанФиле от карагьоз с пармезан
Почистете карагьоза, отстранете главата и средната кост....
Пържен карагьоз с магданозен сосПържен карагьоз с магданозен сос
1
Поднесете пържения карагьоз, полят с магданозения сос и гарнирайте с резени лимони. По същия начин може да приготвите, сом, пъстъва и др....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 7
51
44
31
21
10
Дай твоята оценка: