Ezine.bg»Избрани Колекции»Киш с Киселец
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Киш с Киселец

Киш с Киселец

Открий всички 12 избрани предложения относно киш с киселец в Ezine.bg.
Киш с киселецКиш с киселец
Вкусен пролетен киш! Ако не обичате месо, може да приготвите и само киш със зелении, без да слагате шунка....
Вкусна каша от киселец с кисело млякоВкусна каша от киселец с кисело мляко
Вкусната каша от киселец с кисело мляко е готова....
Киселец на фурнаКиселец на фурна
Изчистете, измийте и нарежете киселеца. Сложете да се свари в подсолена вода. Отцедете от течността киселеца и го прехвърлете в подходящ съд....
Супа от киселец с фидеСупа от киселец с фиде
Зеленчуците се разбъркват периодично, за да се задуши и киселецът....
Супа от киселец и лападСупа от киселец и лапад
Разбийте кофичка кисело мляко и застройте супата с киселец....
Киселец с яйца на фурнаКиселец с яйца на фурна
Прибавя се ситно нарязаният киселец и се залива с разтопеното масло, посолява се и се разбърква....
Кремсупа от киселец и лападКремсупа от киселец и лапад
Прибавят се добре измитите киселец и лапад както са на листа, съдът се захлупва и всичко се оставя да се задушава, като от време на време се бърка...
Киселец с яйца и сиренеКиселец с яйца и сирене
2
Киселецът и лукът се почистват, измиват се и се нарязват на ситно, след което се задушават в мазнината до омекване....
Супа с киселец и сметанаСупа с киселец и сметана
Можете да добавите малко нарязана на дребно салата или маруля, за да намалите киселия му вкус....
Салата от киселец и морковиСалата от киселец и моркови
Измийте киселеца. Нарежете лука и магданоза на ситно и ги стрийте с малко сол....
Ливански кишЛивански киш
2
Взима се готово тесто за пица и се разстила на тънко в тава. Покрива се с алуминиево фолио, за да не бухне и се изпича. Отделно в сгорещена мазнина...
Фалшив кишФалшив киш
2
Нарежете на ситно лука и чушките и ги сложете да се запържат за кратко в 3 с.л. зехтин. Щом омекнат ги махнете от котлона и оставете да се охладят...

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 7
51
43
32
21
10
Дай твоята оценка: