Ezine.bg»Избрани Колекции»Компот Джанки Домашен
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Компот Джанки Домашен

Компот Джанки Домашен

Открий всички 12 авторски предложения за компот джанки домашен в Ezine.bg.
Компот от джанкиКомпот от джанки
Измийте джанките и по желание има отстранете костилките. Може и да ги оставите цели....
Летен компот от джанки и кайсии с индришеЛетен компот от джанки и кайсии с индрише
После нашият компот е готов за консумация....
Как да си направим домашен компостКак да си направим домашен компост
В домашни условия той е най-практичен, най-хигиеничен и най-бърз....
Домашен доматен сокДомашен доматен сок
Почистете и нарежете доматите на малки парченца. Към тях добавете изцедения портокалов сок, водата, сол, захар, разбъркайте и сложете да заври на...
Домашно сладко от джанки с индришеДомашно сладко от джанки с индрише
Ще ви трябват твърди джанки, защото не се разпадат при варене, а костилките им се чистят много лесно. А и домашното сладко става страхотно....
Пестил от джанкиПестил от джанки
Изчистените и измити джанки се смачкват в дълбок съд и се варят на тих огън до превръщането им в каша, като непрекъснато се разбъркват....
Ракия от джанкиРакия от джанки
2
Например към 250 кг джанки се слага 30 кг или ако захарното съдържание на джанките е 5-6%, следва да се добави 12 кг захар за 100 кг плодова каша....
Домашно доматено пюреДомашно доматено пюре
4
Сипете отцедената доматена каша и варете на слаб котлон, докато се сгъсти. Добавете 1-2 счукани аспирина накрая....
Кисел чесън с джанкиКисел чесън с джанки
Поставят се капачките и бурканите с кисел чесън с джанки се обръщат. Оставят се така, докато изстинат....
Софи била в гипс заради джанкиСофи била в гипс заради джанки
Когато веднъж се качила доста нависоко, за да си набере вкусни джанки, тя се подхлъзнала и след падането от високото дърво се оказала в лекарския...
Кисели джанки туршия в бурканиКисели джанки туршия в буркани
Киселите джанки туршия в буркани са готови....
Супа с джанки и чушкиСупа с джанки и чушки
Джанките се варят в 1 л вода, докато омекнат, след което се изваждат и бульонът се оставя да изстине....

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: