Ezine.bg»Избрани Колекции»Рибена Чорба от Скумрия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Рибена Чорба от Скумрия

Рибена Чорба от Скумрия

Открий всички 12 подбрани съвети относно рибена чорба от скумрия в Ezine.bg.
Рибена чорба със скумрия, лук, картофи и морковиРибена чорба със скумрия, лук, картофи и моркови
Върнете бульона на котлона, добавете запръжката, почистените парченца скумрия, счукания чесън и всички останали почистени и нарязани зеленчуци....
Рибена чорбаРибена чорба
1
Поднесете рибената чорба с прясно изцеден лимонов сок....
Сръбска рибена чорбаСръбска рибена чорба
Поднасяме сръбската рибена чорба топла и обилно поръсена с пресен магданоз....
Традиционна рибена чорбаТрадиционна рибена чорба
Отместваме от котлона и оставяме чорбата за 20 минути да престои. След това сервираме....
Бърза рибена чорбаБърза рибена чорба
Бърза рибена чорба за истински ценители на рибените чорби!...
Люта рибена чорбаЛюта рибена чорба
Рибената чорба се сваля от котлона, добавя се маслото и лютия червен пипер, ситно нарязаните магданоз, босилек и девесил, скълцаните скилидки чесън...
Манастирска рибена чорбаМанастирска рибена чорба
Тази рибена чорба е много добро мезе за ракия....
Шарена рибена чорбаШарена рибена чорба
Измиваме, почистваме и наситняваме морковите, лука, пащърнака и целината. Поставяме ги в тензух и завързваме добре. В тенджера с вода поставяме...
Гръцка рибена чорбаГръцка рибена чорба
1
В студената вода се добавят ситно нарязаните лук, праз, морков, целина и чесън. Вари се 20 минути. Прецежда се супата и се добавя доматеният сок...
Застроена рибена чорбаЗастроена рибена чорба
Чорбата се доваря на тих огън, оттегля се и се застройва с киселото мляко и яйцето. Супата се поднася топла, поръсена с девесил и лимонов сок....
Силистренска рибена чорбаСилистренска рибена чорба
Чорбата се подправя със сол, черен пипер и лимонов сок. Готовата супа се сервира гореща....
Пикантна рибена чорбаПикантна рибена чорба
Поднесете чорбата с клонки прясна мащерка и резени лимон....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: