Ezine.bg»Избрани Колекции»Шкембе в Масло с Гъби и Кашкавал
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Шкембе в Масло с Гъби и Кашкавал

Шкембе в Масло с Гъби и Кашкавал

Разгледай всички 12 избрани предложения за шкембе в масло с гъби и кашкавал в Ezine.bg.
Свинско шкембе с кашкавал на фурнаСвинско шкембе с кашкавал на фурна
Свинското шкембе с кашкавал на фурна е много вкусно мезе, опитайте....
Шкембе в маслоШкембе в масло
2
Загрейте маслото в тиган, запържете за 30 секунди накълцания чесън и добавете шкембето....
Задушени гъби с масло и кашкавалЗадушени гъби с масло и кашкавал
1
Още топли се разпределят в чинии и се поръсват обилно с настърган кашкавал....
Солени бисквити с кашкавал и маслоСолени бисквити с кашкавал и масло
Приготвяме тесто от кашкавала, бисквитите и млякото. С помощта на супена лъжица оформете соленките върху хартия за печене....
Мезе от запечено шкембе с гъби и кашкавалМезе от запечено шкембе с гъби и кашкавал
Сервирайте мезето от запечено шкембе с гъби и кашкавал....
Пикантно шкембе в маслоПикантно шкембе в масло
Загряваме маслото и в него изсипваме нарязаното шкембе, задушаваме го под капак за 7-8 минути. Посоляваме и подправяме на вкус....
Суфле с кашкавал и стерилизирани гъбиСуфле с кашкавал и стерилизирани гъби
Добавя се и нарязаният на кубчета кашкавал и отцедените гъби....
Солен пай с кашкавал и гъбиСолен пай с кашкавал и гъби
Соленият пай с кашкавал и гъби е страхотен!...
Запечено шкембе с кашкавалЗапечено шкембе с кашкавал
Може да полеете нарязаното шкембе с масло и да го овкусите с подправки. Настържете отгоре кашкавала и запечете в умерено загрята фурна....
Пълнени гъби с чушки, кашкавал и сиренеПълнени гъби с чушки, кашкавал и сирене
Пълнени гъби с чушки, кашкавал и сирене - истинска звезда на трапезата!...
Телешко шкембе с масло и подправкиТелешко шкембе с масло и подправки
Телешкото шкембе с масло и подправки е готово....
Кайма с гъби и кашкавал на фурнаКайма с гъби и кашкавал на фурна
1
Каймата с гъби и кашкавал на фурна е много вкусна....

Рейтинг

4
Общо гласували: 9
51
47
31
20
10
Дай твоята оценка: