Ezine.bg»Избрани Колекции»Гювеч по Манастирски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Имамбаялдъ по манастирски
Сервира се имамбаялдъ по манастирски поръсена с нарязан пресен магданоз....
Кюфтета по манастирски
Смъкнете от котлона вашите кюфтета по манастирски.
Пасирайте доматения сос (по желание)....
Ориз по манастирскиОтделно в по-голям съд загрейте 80-100 мл олио и запържете последователно накълцания лук, нарязаните на кубчета моркови и чушка, нарязаните на филии...
5
Боб по манастирскиВ тенджера със студена вода сложете боба да заври заедно с 1 глава нарязан на едро лук. Щом заври се прибавят нарязаните на ситно лук, чушки и моркови...
6
Манастирски гювеч с ориз
Готовият манастирски гювеч с ориз се поръсва с нарязан на дребно пресен магданоз....
Манастирски гювеч с месо
Почистеното от костите месо се нарязва на порции и заедно с лука, нарязан на дребно, се задушава, докато остане на мазнина. Прибавят се червеният...
Гъбена чорба по манастирски
Поднесете гъбената чорба по манастирски топла, подправена с 1 с.л. оцет.
Да ви е сладко!...
Сух грах по манастирски
Вари се в същата вода заедно с растителното масло, едро нарязания лук, чесъна, доматеното пюре, трохите от хляба и сол до омекване, като се добавя по...
Боб чорба по манастирскиОколо 15-20 минути преди боб чорбата по манастирски да се свали от огъня се прибавят нарязаните на кубчета домати заедно с нарязаните листа джоджен...
1
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 6
53
40
32
21
10
Дай твоята оценка: