Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Сурова Наденица
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Сурова Наденица

Как се Прави Сурова Наденица

Разгледай всички 12 кулинарни идеи относно как се прави сурова наденица в Ezine.bg.
Наденица в гювечеНаденица в гювече
1
Нарежете наденицата на парчета и ги разпределете в гювечетата....
Наденица с гъбен сосНаденица с гъбен сос
Добавете сварените гъби, нарязаната наденица....
Наденица с бяло виноНаденица с бяло вино
След като течността се изпари, ги извадете и ги намажете с останалото масло. Поднесете наденицата с картофен салата или с туршия по желание....
Пикантна наденица с горчицаПикантна наденица с горчица
Извадете надениците, почистете тигана от мазнината и сложете лука с бялото вино да се задуши....
Наденица по ЛясковскиНаденица по Лясковски
Кипнете вода и пуснете готовата наденица да ври 20 минути на тих огън. След това я окачете на сухо и проветриво място....
Наденица в гювече по селскиНаденица в гювече по селски
Наденица в гювече по селски пригответе, като нарежете надениците на колелца и ги разпределете в 4-те гювечета....
Наденица с фасул в таваНаденица с фасул в тава
Нарежете наденицата и я наредете върху боба. Загрейте фурната и запечете до апетитен загар. Наденицата с фасул в тава е готова....
Бурито с наденица и оризБурито с наденица и ориз
Нарязаните парчета наденица се запържват в сгорещеното олио....
Гювечета с наденица и сиренеГювечета с наденица и сирене
Разпределяме нарязаните наденици и сирене, поливаме с размитото доматено пюре и поставяме във фурната да се запече....
Спагети с наденица и гъбиСпагети с наденица и гъби
Обелените лук и чесън се нарязват на ситно и се запържват заедно с гъбите, поръсва се със ситно нарязан магданоз....
Наденица с праз и картофиНаденица с праз и картофи
Сервираме, като сипваме от праза с наденицата и прибавяме по лъжица от картофите....
Наденица с ориз и гъбиНаденица с ориз и гъби
На всяка порция се сипва от ориза с гъби и наденица, а около тях - доматения сос....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 9
53
43
32
21
10
Дай твоята оценка: