Ezine.bg»Избрани Колекции»Бутер Тесто с Праз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Нарежете праза на колелца и домата на малки пърченца и ги задушете в олиото и малко вода. Прибавете червения пипер, булгура и вода....

Задушаваме нарязаният праз на дребно в олио и малко вода. Прибавяме червеният пипер и доматения сок.
Заливаме с 4 ч.ч.топла вода и кипваме....

Изсипете в тавичка, наредете върху сместа с каймата сварения праз и запечете във фурната....

Печете вкусните бутер охлювчета с гъби и праз до зачервяване и поднесете топли като мезе или за закуска.
Добър апетит....

Добре почистеният праз се нарязва на тънки кръгчета и са изпържва до омекване в сгорещеното олио....

След това го изваждаме и в същата мазнина запържваме нарязаните на дребно праз лук, чушки, моркови и домати....

Нарежете стръковете праз на ситно, посолете ги и ги задушете в мазнината на бавен огън до омекване /около 20 минути/....

Нарежете ситно праза и морковите и сложете да се запържат в сгорещеното олио в тиган, най-добре с незалепващо покритие....

1
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 8
52
42
32
22
10
Дай твоята оценка: