Ezine.bg»Избрани Колекции»Българска Кухня Толумбички
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

След като се изпържат, толумбичките се заливат със захарен сироп. Сиропът се приготвя от кипналите вода, захар и ванилия....

Домашни толумбички с грис - неустоим десерт от детството ни!
Бележка: в.ч. - водни чаши....

Пълним тестото в шприц и шприцоваме толумбичките директно в сгорещеното олио....

В ориенталската кухня задължително се прибавя розова вода в края на топлинната обработка на шербета....

Българска лучена супа доказва, че не е нужно едно ястие да съдържа много продукти, за да е вкусно.
Лукът се нарязва на тънки полумесеци....

Отнемаме от котлона българска тиквена супа, добавяме бучка масло и нарязания на ситно зелен лук....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 10
53
43
32
22
10
Дай твоята оценка: