Ezine.bg»Избрани Колекции»Домашен Десерт Наполеон
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашен Десерт Наполеон

Домашен Десерт Наполеон

Прегледай всички 12 избрани предложения относно домашен десерт наполеон в Ezine.bg.
Торта Наполеон с печени блатовeТорта Наполеон с печени блатовe
10
Оставете готовите кори да поизстинат и през това време пригответе крема Наполеон....
Торта Наполеон с бутер тесто и заливкаТорта Наполеон с бутер тесто и заливка
Тортата Наполеон с бутер тесто и заливка украсете с карамел....
Крем НаполеонКрем Наполеон
Също може да го сервираме директно в десерти купички (след охлаждане в хладилника). Кремът Наполеон е готов....
Бърз сладкиш НаполеонБърз сладкиш Наполеон
9
Сложете млякото да заври. Отделно разбийте жълтъците и захарта. Постепенно добавете млякото, като първо темперирате двете смеси внимателно. Бъркайте...
Френска Торта НаполеонФренска Торта Наполеон
Пригответе крема за торта Наполеон, разбивайки яйцата със захарта, нишестето и ванилията....
Бутер торта НаполеонБутер торта Наполеон
Бутер тортата Наполеон е много лека и вкусна....
Мързелива торта НаполеонМързелива торта Наполеон
Насладете се и вие на тази мързелива торта Наполеон....
Малинов десертМалинов десерт
Изчистете малините, сложете ги в дълбок съд, поръсете ги с 3 с.л. пудра захар и ги оставете да престоят така един час. Разбийте белтъците на гъст...
Кускус десертКускус десерт
1
Когато десертът е готов, разсипваме в купички и сервираме още докато е топъл....
Черешов десертЧерешов десерт
3
Загряваме фурната на 180 С. Формите за крем карамел се намазват с масло. Брашното се размесва със захарта, яйцата и ванилията. Разбърква се с...
Оризов десертОризов десерт
Посолете леко прясното мляко, прибавете почистения и измит ориз и варете до омекването му. След това подсладете със захарта. Оформете многолистното...
Ябълков десертЯбълков десерт
Разбийте белтъците на пухкав сняг и добавете лъжица по лъжица брашното. Разбийте отделно захарта и жълтъците и добавете към белтъците. Сипете 1...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
51
42
30
21
10
Дай твоята оценка: