Ezine.bg»Избрани Колекции»Домашен Дюнер
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашен Дюнер

Домашен Дюнер

Разгледай всички 12 авторски предложения за домашен дюнер в Ezine.bg.
Домашен пилешки дюнер в чинияДомашен пилешки дюнер в чиния
Сервираме порцията дюнер топъл. Пробвайте този домашен пилешки дюнер в чиния - няма да съжалявате....
Домашен дюнерДомашен дюнер
10
Месото, накълцано на дребно с малко олио, се пече на фурна, като се разбърква от време на време. Преди да се извади от фурната се добавя лука, домата...
Арабски пилешки дюнер с лавашАрабски пилешки дюнер с лаваш
Арабският пилешки дюнер с лаваш е готов....
Месна заготовка за домашен пилешки дюнерМесна заготовка за домашен пилешки дюнер
Приготвените месни заготовки за домашен пилешки дюнер се съхраняват във фризер....
Арабски дюнерАрабски дюнер
5
Завийте арабския дюнер и го сложете в хартиена салфетка....
Питки за дюнерПитки за дюнер
11
От продуктите се замесва тесто, което се оставя за 15 минути в хладилника. След това се разделя на 8 топки, които се разточват на тънко. Разточените...
Арабски дюнер питкиАрабски дюнер питки
5
Готовите арабски дюнер питки се подреждат една върху друга и се задушават накрая с кърпа....
Турски питки за дюнерТурски питки за дюнер
5
Разтворете маята в топличката вода, заедно със захарта. Добавете постепенно останалите продукти и замесете меко и еластично тесто. Месенето продължава...
Кипърски дюнери с агнешкоКипърски дюнери с агнешко
Слагаме питките за дюнер на загрятата плоча и ги загряваме и от двете страни. Намазваме всяка питка с хумуса и киселото мляко....
Моите домашни дюнериМоите домашни дюнери
Когато се затопли тиганът, слагаме 1/3 от колбаса в него, разбъркваме и избутваме всичко в единия край, за да може да сложим питка за дюнер в него...
Домашен кетчупДомашен кетчуп
3
В голям съд изсипете доматеното пюре и сложете на котлона да заври. Прибавете внимателно всички подправки, след което задушете за още около 10...
Домашен BAILEYSДомашен BAILEYS
7
Затворените консерви с кондензирано мляко, варим на тих огън 2 - 2. 5 часа, до карамелизиране. Изчакваме да се охладят и след това отваряме....

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: