Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Гъбено Фрикасе
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Маслото се слага в тенджера под налягане да се разтопи.
Морковите се почистват, измиват се, режат се на кръгчета и се запържват в маслото....

Излейте във фрикасето. Варете пет минути и изключете.
Сервирайте пуешкото фрикасе в мултикукър в подходящи чинии....

Добавете и парчетата месо към фрикасето.
Пиле фрикасе с чесън е готово. При сервиране поръсете с магданоз готовото пилешко фрикасе....

В маргарина се запържват лукът и брашното, долива се бульон, прибавя се месото и отново се кипва....

Печете вашето пиле фрикасе на 180 градуса до златисто.
Пилето фрикасе в йена поръсете с магданоз и поднесете....

Когато сосът за фрикасето се сгъсти и е готов, прибавете ситно нарязаното месо на обезкостените бутчета....

Ястието фрикасе се разбърква леко и се вари на тих огън десетина минути, посолява се, подправя се с лимоновия сок, лимоновата кора и сметаната, наръсва...

Аспержите се почистват и обелват, връзват се на снопче, слагат се в съд със студена вода и бавно се кипват....

Сложете чудното фрикасе да се готви на слаб котлон. Добавете мидите обратно, поръсете с магданоз....
Рейтинг
5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: